Bennu & Nicole se pragtige plaastroue

Bennu en Nicole se liefdesverhaal, hulle verlowing meer spesifiek, is iets heeltemal anders as die norm. Op ‘n dag wat dié paartjie by die huis kom besef hulle dat daar by hulle huis in gbreek is.

Al hul waardevolle besittings is weg, saam met dit ‘n troosring wat Bennu vir Nicole gegee het lank vóór hulle verloof geraak het. Gelukkig het Bennu die regte verloofring baie goed weggesteek en niemand sou dit kon vind nie.
Bennu het toe onmiddellik die ring gaan haal en vir Nicole net dáár in die deurmekaar en gebroke huis gevra om met hom te trou. Die paartjie het in Mei 2014 getrou om ‘n heerlike 32 grade dag en hulle familie en vriende het hulle dag ekstra spesiaal gemaak.

Bennu en Nicole se raad vir paartjies wat wil trou is die volgende: Onthou dit gaan oor julle twee en moet nie dat ander mense se benodighede in die pad kom van die besluite wat jy maak vir julle troudag nie. Dit gaan verskriklik vinnig verby en jy wil spesiale herinneringe hê van jou beplanning. Spesiale dankie aan die talentvolle fotograaf, Samantha du Toit vir die pragtige troufoto’s.


Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0002 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0003 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0004 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0005 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0006 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0007 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0008 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0009 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0010 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0011 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0012 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0013 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0014 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0015 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0016 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0017 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0018 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0019 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0020 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0021 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0022 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0023 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0024 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0025 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0026 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0027 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0028 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0029 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0030 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0031 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0032 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0033 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0034 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0035 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0036 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0037 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0038 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0039 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0040 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0041 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0042 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0043 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0044 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0045 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0046 Bennu & Nicole se Troue soos gevind op www.mooitroues.co.za_0047

Diensverskaffers: