Jaco & Karien Verloof

Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0001


Vandag deel ons Jaco en Karien se verlowingsverhaal met ons volgers. Ons het al baie stories gehoor van paartjies wat verloof geraak het, maar dié een is eie aan sy soort. Jaco het Karien die groot vraag gevra tydens ‘n helikopterrit, toe hulle oor groen pekaneut boorde vlieg. Die verliefdes trou op 22 Maart 2014 op hul familieplaas, Riversong, in die Vredefort Koepel.


Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0002Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0003Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0004Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0005Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0006


Hoe het julle verloof geraak?

Ons liefde vir mekaar het tydens ‘n ontspanne Afrika-vakansie begin blom. ‘n Jaar en twee maande later op ‘n pragtige lente oggend in die Vaalharts skema, het Jaco my hart bollemakiesie laat slaan. Goeie vriende nooi ons die oggend vir ‘n helikopterrit oor die vallei. Terwyl ek my nog verkyk aan die helder blou lug en groen pekaneut boorde onder ons , vra Jaco my skielik met die mooiste beloftes en droomring om met hom te trou. Dit was ‘n baie spesiale dag wat ons kon vier saam met hartsvriende en my broer en sy vrou wat ons ingewag het met sjampanje om die mooi oomblik vir ewig vastelê.


Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0007 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0008 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0009 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0010 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0011 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0012 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0013 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0014 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0015 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0016 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0017Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0059 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0060 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0061 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0062 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0063 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0064 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0065 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0066 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0067 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0068 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0069 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0070 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0071 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0072 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0073 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0074 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0075 Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0076


Wat is jou droom troue?

 

Ons wil graag hê ons troue moet “magical” en uniek wees, waar ons geliefdes saam kuier en vrolik kan wees. Altwee van ons is lief vir die natuur en die plaaslewe daarom gaan ons, ons hartewens waar maak en fees vier op ons familieplaas.‘n Markiestent word op die wal van die Vaalrivier opgeslaan waar ons langtafels gaan dek met delft , koper, kristal, blomme, baie kerse en koesterkos om die bruilof te vier.


Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0077Jaco & Karien Verloof Engagements in Cape Town_0078

 Diensverskaffers:
  • Fotograaf: Nanet Skead