Werner & Jancke se Moderne Troue

Werner en Jancke se moderne troue is só mooi en stylvol met ʼn minimalistiese voorkoms, maar nogsteeds so elegant en gesellig.  Die paartjie se Lente troue in die Noordwes provinsie is een wat julle nie moet miskyk nie.

Jancke het beeldskoon gelyk in haar moderne, maar tydlose trourok gemaak van Italiaanse satyn. Ons is veral gaande oor die simplistiese voorkoms van die trourok. Jancke se strooimeisies het self ook die mooiste wit rokkies aangehad wat haar voorkoms perfek gekomplimenteer het. Die helder handruikers van die bruid en strooimeisies is besonders mooi. Werner het baie dapper gelyk in sy swart troupak en fyn blomme patroon das.

Al hul trou gaste was versoek om wit aan te trek vir die troue. Die dekor elemente was ook skakerings van wit met tikseltjies kleur. Hout tafels het die wit kleurskema gebruik en die oog na die pragtige blom ontwerpe op die tafels getrek. Die mooiste helder blom ontwerpe in skakerings van lig geel, ligte roos kleure, helder pienk, ʼn diep rooi kleur en lig pers skakerings gee kleur aan die onthaal lokaal.  Lang maer wit kerse in wit kershouers skep nie net hoogte op die tafels nie, maar gee ook daardie warm en romantiese atmosfeer aan die onthaal lokaal.

Besig om jul troue te beplan?  Besoek Mooi Troues se trougids vir professionele en betroubare trou diensverskaffers vir jul troue.  Alles is moontlik met ʼn span professionele diensverskaffers wat ʼn paartjie se visie vir hul droom troue ʼn realiteit kan maak.

Rol af om meer te lees oor Werner en Jancke se moderne troue en hul liefdesreis as paartjie.

Paartjie se Liefdesreis:


Ons het nog altyd van mekaar geweet en nabye kennisse gehad. Tydens Covid 19 het Werner die moed bymekaar geskraap om vir my Instagram boodskap te stuur.

Na 2 maande se gesels oor die foon en die beperking om mekaar te sien wat Covid 19 vir ons gebring het kon ek uiteindelik vir Werner in Rustenburg kuier. Daardie dag was die begin van menigte avonture saam.

Ons lewe het verander toe ons saam op 28 Februarie 2021 gedoop is. Dit het die begin van ʼn verhouding in Christus gemerk wat nie geskud kon word nie. Dit is slegs deur die genade van God wat ons voor die altaar kon staan en een kon word in die huwelik voor God.

Vir elke goeie en volmaakte geskenk kom van bo, en so wil ons vir altyd God se goedheid en getrouheid verkondig, nie net in ons verhouding tot hierdie punt nie, maar in elke dag wat volg. Aan die begin van 2022 het ek vir Werner ʼn advertensie gestuur van ʼn promosie wat deur ons fotograaf-vriende aangebied was.

Ek het die geleentheid gebruik om ʼn fotosessie vir ons driejarige herdenking te reël. Werner het egter ʼn plan beraam om die geleentheid te gebruik vir ʼn verrassings-verlowing.

Trourok:


My trourok is deel van die Alena Lena se ontwerpers reeks en is vervaardig van Italiaanse satyn.  Dit is ʼn tydlose en moderne ontwerp, spesiaal aangepas vir my liggaam.

Die trourok is ʼn unieke uitspraak stuk met ʼn baie lang sleep. Met knope wat van bo tot heel onder op die sleep strek. Dit was altyd ʼn droom vir my om die detail op my trourok te hê.

Die detail van die halter nek het my skouers mooi beklemtoon. Alhoewel daar nie baie versiering op my trourok was nie, het die voue op die boonste gedeelte van die rok die detail van die halter nek versterk.

Trou Venue:


Artelier se argitektoniese skoonheid was perfek vir ons trou tema. Die venue se grootte was ideaal, nie te groot nie, en die kapel en onthaal area het bymekaar gepas. Alles is eenvormig en skep ʼn harmonieuse atmosfeer.

Trou Diensverskaffers wat uitgestaan het vir die paartjie:


Skat Studio, Silber Studio, en Clarisha Spies was ons hoof verskaffers wat werklik uitgeblink het. Nie net was hulle buitengewoon professioneel nie, maar hulle het ook werklik ons droomtroue tot lig gebring. Hulle het meer as net hulle dienste gelewer en het die ekstra myl gestap om ons dag besonders te maak en werklik bygedra tot ʼn stresvrye troue.

Verloof- en Trouringe:


Werner se ring is gemaak uit metaal wat oorgebly het van sy eerste projek as ontwerp-ingenieur. Dié metaal is ʼn baie skaars en duursame metaal.

Jancke se ring is ʼn 2 karaat stralende snit Moissaniet met ʼn met ʼn geheime halo van diamante. Op die punte het sy 2 Robyne wat simbolies is van die bloed van Jesus. Geloof is ʼn groot gedeelte van die verhouding en dit dien as ‘n gedenkenis dat God die begin en einde van die huwelik is.

 

Raad aan paartjies wat nou besig is met hul trou reëlings:


Alhoewel baie mense deel het in die trou beplanning en insette lewer oor hoe hulle dink die dag die beste gaan uitwerk. Doen wat die beste is vir julle as paartjie. Mens beplan net eenkeer ʼn troue, moet nie die genot daarin mis nie.

 

Trou Dekor en Styl:


Die tema van ons troue is ʼn viering van moderne liefde en lewendigheid, gestel teen die agtergrond van die argitektoniese skoonheid van Artelier.

Ons dekor is ʼn fusie van konseptuele en elegante style. Die dekor en blomme is ʼn palet van wit, lig geel, lig roos, helder pienk, die prooi en lig pers. Ons dekor en blomme het ʼn atmosfeer van opwinding en romantiek geskep.

Die keuse van wit vir ons gaste en ons gevolg was meer as net ʼn estetiese besluit. Dit was geïnspireer deur die lirieke van ʼn spesiale liedjie, het wit ʼn dieper betekenis vir ons gehad. Dit het nie net skoonheid en reinheid gesimboliseer nie, maar ook ʼn verbintenis met ons geloof en lewens waardes.

Die harmonie tussen die wit klere en die helder blom kleure het ʼn atmosfeer van onskuld en vrede geskep, wat die dag verryk het met ʼn dieper betekenis van eenheid en liefde.

Gunsteling herinneringe van die paartjie se troudag:


Werner:

Tydens my toespraak het ek my vrou geroep om voor by my te kom staan. Dit het die toespraak baie meer intiem laat voel.

Jancke:

Ons eerste dans as Mnr. en Mev. Nienaber was ʼn hoogtepunt vir my by die onthaal. Dit was spesiaal om die geleentheid met ons naaste geliefdes te deel. Die feit dat ons met die dans die onthaal kon open, het die atmosfeer sommer dadelik gemaklik gemaak.

Eerste Dans:


Kiss Me – Dermot Kennedy

Trou Begroting en Beplanning:


Die paartjie het hul troue binne 4 maande beplan met behulp van Jancke, Jancke se Ma en ook Skat Studio.  Hulle het in totaal 85 trou gaste onthaal met ʼn begroting van min of meer R 2,950 per persoon.

    Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids. Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ʼn internet konneksie het en ʼn toestel wat gekonnekteer is tot ʼn aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ʼn rekenaar. Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag. Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

    Is jy 'n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer? Klik hier vir ons advertensie kostes.

    Artikel Krediet: