Stuart & György-Lee se pragtige troudag

Die oulike paartjie Stuart en György-Lee het op Stuart se familie plaas in Limpopo getrou.  Sy suster bestuur die trouvenue op die familie plaas en sy moeder het die blomme dekor vir hul troue gedoen.  Dit is absoluut asemrowend mooi.  Paartjies wat opsoek is na oulike trou idees sal baie inspirasie vir hul troue hier onder kry.  Nóg ‘n bonus is dat die venue meeste van die items wat jy vir ‘n troue moet inhuur verskaf in ‘n baie bekostigbare pakket.

Mooi Troues se lesers wat beplan om Limpopo te trou moet tog navraag doen oor dié trou venue.  Ons hoop ons lesers vind baie oulike trou idees in die foto’s hieronder.  So rol af en geniet Stuart en György-Lee se troue

Zara White holster bridal shooes wedding dresses wedding dresses wedding ring Zara White

Julle troudatum en Ouderdom van paartjie op troudag?


Ons is getroud op 17 November 2018, my man Stuart was 25 en ek 23 op ons troudag.

Bridesmaids Photos Bridesmaids Photos Bridesmaids Photos Bridesmaids Photos Bridesmaids Photos wedding dresses

Hoe het julle mekaar ontmoet en wie het wie gevra om te trou?


Ons was families is vriende vandat ek 2 jaar en Stuart was 4 jaar oud was.  Toe ons skool toe gegaan het, het ons kontak verloor en ek het van die Kaap na Limpopo verhuis.

Ons het ons vriendskap in Stellenbosch weer begin, waar ons albei universiteit bygewoon het.  Dit was nie lank nie, toe raak ons op mekaar verlief  en vier jaar later op hul wildplaas op ons gunsteling plek het hy my gevra om met hom te trou.

groom and groomsmen attire ideas groom and groomsmen attire ideas groom and groomsmen attire ideas groom and groomsmen attire ideas groom and groomsmen attire ideas groom and groomsmen attire ideas groom and groomsmen attire ideas groom and groomsmen attire ideas groom and groomsmen attire ideas groom and groomsmen attire ideas

Vertel ons meer oor hoekom die bruid haar spesifieke trourok gekies het?


Toe ek na ‘n trourok gesoek het, wou ek iets elegant, uniek en gemaklik hê!

Ek het na vier verskillende trourok winkels gegaan voordat ek uiteindelik my rok by die Calegra Bridal House in Pretoria gevind het, waar ek verlief geraak het op drie rokke van Jeannelle l’Amour Bridal.   Uiteindelik kon ek op my trourok besluit het weens die satynromp met sakke!.

walking down the aisle emotional groom walking down the aisle wedding ceremony ideas wedding ceremony ideas wedding ceremony ideas wedding ceremony ideas wedding ceremony ideas wedding ceremony ideas

Vertel ons meer van jul ringe.


My verloofring is die protea-solitêr ring van Brown’s en Stuart het die Platinum Ergo Men’s Band, soos hulle op hul webwerf sê: “Soos in die natuur is die geheim tot perfeksie die balans tussen funksionaliteit en estetiese skoonheid. ”  Dit kan albei ons ringe nie beter beskryf nie!

My trou band is my mees waardevolle besitting, dit is die Guardian Angel Band ook van Browns.  Dit het ‘n engel wat uit die band gesny word.  Wanneer ek daarna kyk, herinner dit my dat dit nie saak maak watter uitdagings ons in die gesig staar nie, saam sal ons oor alles kom.

pasgetroud pasgetroud pasgetroud pasgetroud pasgetroud pasgetroud pasgetroud pasgetroud pasgetroud pasgetroud green bridesmaid dresses bridesmaid dresses gelique bridesmaid dresses south africa dresses online south africa groomsmen

Vertel ons meer oor die fotograaf en jul videograaf.


My beste vriendin het in Mei 2018 getrou.  Charné, Bahama Burgundy Photography, was hul tweede fotograaf, toe sy ‘n paar foto’s van hul spesiale dag gedeel het, het ek dadelik verlief geraak op haar styl en absolute vaardigheid om ware, rou emosie in foto’s vas te lê.  Sy vang oomblikke, nie geproduseer gebeure vas.

Laat ons nie vergeet dat haar redigering van haar foto’s absoluut ongelooflik is nie!

polekwane wedding polekwane wedding polekwane wedding polekwane wedding polekwane wedding polekwane wedding polekwane wedding polekwane wedding polekwane wedding

Wat was die merkwaardigste oomblik van dié dag en wat sou julle verander indien moontlik?


Beslis net hoe glad al die trou reëlings bymekaar gekom het.  Die oorweldigende liefde wat ons van al ons gaste gevoel het en die oorweldigende liefde vir mekaar.

Ons het vriende en familie van ver en wyd laat kom om saam met ons dié dag te vier.

Net die ongelooflike werk wat my skoonmoeder en skoonsuster gedoen het met die dekor en blomme het my asem weggeslaan!

As ons iets kon verander, sou dit gewees het om kalmer te wees op die dag!  Ons was albei ongelooflik senuweeagtig en wens ons kon meer ontspanne gewees het sodat ons alles in ‘n bietjie meer kon vat.

wedding rings wedding at cheerio gardens wedding at cheerio gardens wedding at cheerio gardens limpopo wedding dresses wedding at cheerio gardens limpopo wedding dresses limpopo wedding dresses limpopo wedding dresses limpopo wedding dresses limpopo wedding dresses Limpopo groom suit Limpopo groom suit Limpopo groom suit happy bride pretroia wedding photographer pretroia wedding photographer pretroia wedding photographer pretroia wedding photographer pretroia wedding photographer pretroia wedding photographer pretroia wedding photographers pretroia wedding photographer

Wat is jul advies aan ander paartjies wat besig is om hul troue te beplan?


Dames, dit is okei om te vra vir hulp.  Dit is nie nodig om alles self te doen nie.  Alhoewel die beplanning van ‘n troue stresvol is, is jou vriende en familie net so opgewonde soos jy en meer as bereid om te help.  Hulle sal jou nie in die steek laat nie!

Manne, berei jou voor om ‘n hele paar vrae te antwoord, wees geduldig, glimlag en gee jou opinies vrylik. Dit is net soveel jou troue as wat dit is jou bruid sin is. Wat jy wel kan sê: Jy hou van die blou kleur meer as die ander … selfs as jy eintlik dink hulle lyk presies dieselfde!

bridal couple Magoebaskloof wedding bridal couple Magoebaskloof wedding Magoebaskloof wedding bridal couple bridal portraits bridal couple portraits Magoebaskloof wedding bridal couple Magoebaskloof wedding

Hoe het julle die venue gekies en wat was die inspirasie vir jul dekor?


Ons is getroud op die plaas wat al jare lank in Stuart se familie is, Cheerio Gardens, waar my skoonsuster, Sarah-Leigh Hillary, die trou venue en teetuin bestuur.

Ons was ongelooflik geseënd dat ons haar gehad het om ons spesiale dag saam te stel.  Die ongelooflike opstelling en wonderlike dekor het al ons verwagtinge oortref en asof dit nie genoeg was nie, het my super talentvolle skoonmoeder, Jane, ons blomme vir ons gedoen en het my blom drome waar geword!  Ja – ek is baie gelukkig om in só ‘n talentvolle familie in te trou!

Ek en  Stuart was albei baie besig met werk tot die aanloop van ons troue en het ons dit alles aan Sarah en Jane gelaat om die betowering te laat gebeur.  Wow het hulle opgelewer – alles het ons sprakeloos gelaat!

Cheerio Gardens wedding cheerio gardens Wedding Venues in Limpopo Wedding Venues in Limpopo Wedding Venues in Limpopo Cheerio Gardens Wedding Venues in Limpopo Cheerio Gardens wedding cheerio gardens Cheerio Gardens Wedding Venues in Limpopo Wedding Venues in Limpopo Wedding Venues in Limpopo Wedding Venues in Limpopo Wedding Venues in Limpopo Wedding Venues in Limpopo wedding cheerio gardens

Wat was jul begroting en hoe het julle daarby gehou? Hoeveel gaste het julle onthaal?


Ons het daarin geslaag om in ons begroting te hou as gevolg van die ongelooflike pakket ooreenkoms wat by Cheerio-tuine te kry is.  Baie dinge wat u afsonderlik op ander plekke betaal, is ingesluit in die pakket wat u by Cheerio Gardens kry.  Dit maak die beplanning makliker en neem beslis die finansiële stres weg.

Dit het ook baie gehelp dat ons ongelooflike familielede ons dekor en blomme gedoen.

Ons het 150 gaste onthaal.

wedding cheerio gardens wedding cheerio gardens wedding cheerio gardens wedding cheerio gardens wedding cheerio gardens wedding cheerio gardens wedding cheerio gardens

Vertel ons meer oor jul eerste dans


Ons eerste dans was waarskynlik wat my die meeste gestres het na die oploop van ons troue.  (Stu se toespraak was sy senuwee breker)  Dans is nie een van ons gunsteling stokperdjie nie, so ons moes een van ons vriende kry wat ‘n dans-instrukteur is om choreograaf te help en ons te help om ons dans te oefen.  Ons het op Annie’s Song deur John Denver gedans vir ons eerste dans.  Albei van ons het groot geword om na John Denver se musiek te luister en die lied beklemtoon ons liefde vir die goeie ou klassieke.  Ons was albei beïndruk met hoe pragtig dit was op die ou end en dat ons nie een fout gemaak het nie, alhoewel die platejoggie per ongeluk ‘n akoestiese weergawe van die lied gespeel het op die aand van ons troue wat die dans baie stadiger gemaak het as wat ons beplan het, maar ons gelukkig het ons reg getel!

first dance first dance first dance first dance wedding cheerio gardens wedding cheerio gardens

Vertel ons meer van jul Wittebrood


Stuart het ons regtig vir ons wittebrood bederf.  Na ‘n baie lang en stresvolle jaar het ons twee weke lank na Pemba in Mosambiek weggebreek, waar ons by die super pragtige en luukse Diamonds Mequfi-strandoord gebly het.  Een van die mees ongelooflike vakansies van ons lewens!

wedding cakes wedding cakes

Diensverskaffers