Maryka & Derrik se troue

Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0025

Maryka en Derrik het die mooiste plaastroue gehad by Imperfect Perfection.

Love and Grace was verantwoordelik vir die paartjie se oulike plaas-geïnspireerde dékor. Die kleurskema van hulle troue het bestaan uit koraal, turkoois en ander ligte kleure en was ‘n pragtige kombinasie met die venue.

Die outydse dékor en troumotor skep ‘n ou wêreldse gevoel en gee die troue baie persoonlikheid.

Baie dankie RDK Photography vir die pragtige foto’s.

Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0001 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0002 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0003 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0004 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0005 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0006 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0007 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0008 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0009 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0010 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0011 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0012 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0013 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0014 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0015 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0016 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0017 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0018 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0019

Hoe het julle verloof geraak?


Ek het een Saterdag van VIP-klas by die huis gekom. Al die ligte in die huis was af en die hele huis was vol brandende kerse. Dààrdie aand het ons heerlike seekos geëet en daarna in die tuin, wat met liggies versier is gaan loop. Derrik het op een knie gegaan en my gevra om sy vrou te wees. Ek het “ja” geantwoord en ons het toe ‘n Chinese lantern aangesteek en in die lug laat opgaan.

Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0020 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0021 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0022 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0023 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0024 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0025 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0026 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0027 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0028 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0029 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0030 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0031 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0032 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0033 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0034 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0035 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0036

Wat het julle troue so spesiaal gemaak?


Ek het met my, handsome, beste vriend getrou en kon dit met ons familie en vriende deel. Dit was ‘n weerspeëling van ons persoonlikhede. Een groot fees van liefde

Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0037 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0038 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0039 Maryka & Derrik se troue soos op www.mooitroues.co.za_0040


Diensverskaffers:

Fotograaf: RDK Photography | Venue: Imperfect Perfection
Dekor: Love and Grace