Roosgoud Velum geïnspireerde trou uitnodiging

Hierdie pragtige Roosgoud Velum geïnspireerde trou uitnodiging wat Invitation Café ontwerp het is perfek vir die stylvolle paartjie.  As jy hou van ʼn uitnodiging wat modern, stylvol en elegant is, dan het ons die een vir jou.  Onthou, jou trou uitnodiging en trou webtuiste is die eerste ding wat jou gaste sal sien.  Dit is jou eerste kans om jou gaste te beïndruk.

Die uitnodiging het mooi roos en protea blomme kus in die hoeke van die uitnodiging.  Dun roos goud illustrasies en teks gee die uitnodiging ʼn baie statige gevoel.  Dan is daar ook die pragtige waks seel wat die velum-papier koevert seel.  Velum-papier gee altyd ʼn interessante effek aan enige uitnodiging.  Dit skyn genoeg deur om jou opgewonde te maak, maar te min inligting om te sien wat in die koevert is.  Geniet hierdie Roosgoud Velum geïnspireerde trou uitnodiging hieronder.

Rose Gold Velum Inspired Wedding Invitation Rose Gold Velum Inspired Wedding Invitation

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoeftes inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuutste tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn, wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry.  Wanneer gaste die venue binnekom, is die eerste dinge waarna hulle soek die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels.  Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet.  Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, klik hier om ons Trougids te besoek.

Mooi Troues hoop jy geniet die bron van inspirasie wat ons vir jou troudag bied.

Rose Gold Velum Inspired Wedding InvitationRose Gold Velum Inspired Wedding Invitation

Artikel Krediet: