Jason & Cindy se mooi Llandudno verlowing

Mooi Troues deel Jason en Cindy se mooi Llandudno verlowing fotosessie met ons lesers,  dit is die perfekte voorbeeld van ʼn mooi strand verlowing fotosessie.  Die paartjie het besluit om hul verlowing foto’s te gebruik vir hul trou uitnodiging.  ʼn Verlowing fotosessie is belangriker as wat paartjies dink.  Daar is baie redes hoekom paartjies ʼn verlowing fotosessie doen.

Cindy en Jason sou al in September trou, maar as gevolg van Karonavirus se inperking op reis is dit bietjie onmoontlik.  Jason is ʼn vlieënier in Zambië en kon dit nie terug maak in Suid-Afrika voor dan nie.  Dit het met soveel paartjies gebeur die afgelope paar maande.  Hierdie is definitief tye wat niemand sal vergeet nie.  Ons sien wel baie uit om Jason en Cindy se trou foto’s te sien.

Verlowing fotosessie advies:  As jy ʼn verlowing fotosessie beplan, maak seker jy beplan jou uitrusting ook.  Kyk net hoe mooi lyk Jason en Cindy in hul neutrale kleur skakering uitrustings.  Dit is belangrik om klere te dra wat by mekaar pas.  Die plek waar jy die foto’s neem moet ook pas by die uitrustings wat julle aanhet.  Beplan voor die tyd waar julle die fotosessie wil hê en probeer daarby in pas.  Geniet Jason en Cindy se pragtige fotosessie.

Llandudno engagement Llandudno engagement

Die paadjie wat gelei het tot die verlowing:


My pa het altyd vir my gesê dat ek nie die man met wie ek die res van my lewe gaan deurbring by ʼn kroeg gaan ontmoet nie.  Wel, ek het hom verkeerd bewys.  Dit was ʼn Saterdagaand, en die man het ingestap.  Net daar en dan het ek geweet dat ek vir ewig saam met hom sou spandeer.  Dit was ʼn rustige nag, maar ons het gesit en lag.

ʼn Paar weke het verbygegaan voordat hy my uiteindelik op ʼn afspraak gevra het.  Dit was ongelooflik ses jaar sedert daardie dag, en ek sal eerlikwaar niks daaraan verander nie.  Ons was vyf jaar in ʼn verhouding voordat hy uiteindelik die groot vraag gevra het, en dit was die moeite werd om te wag.  Ons was en bly steeds mekaar se liefde, krag en ondersteuning.

Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement

Die groot vraag:


Ons het die nuus gekry dat Jason vir sy werk na Zambië moes verhuis.  Ons het van die geleentheid gebruik gemaak om ʼn onvergeetlike reis saam te hou.  Ek het geen idee gehad wat hy beplan nie, maar wat ʼn wonderlike reis.  Ek wou nog altyd my ‘reënjas’-ervaring by die Victoria-waterval in Zambië beleef.

Jason het dit geweet en ons hele reis daaromheen beplan.  Op 17 April 2019 was ek gelukkig om hierdie ervaring saam met die grootste verrassing te ervaar.  Die liefde van my lewe het op een knie afgegaan en my gevra om die res van sy lewe as sy vrou aan sy sy te wees.  Ek onthou nog al die glimlagte, trane en lag.

Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement

Hoekom ons mekaar liefhet:


Dit is heel eenvoudig, en waarskynlik ook “cheesy”, maar dit is een van die liefdes wat een keer in ʼn leeftyd was.  Ontmoet jou sielsgenoot wat jou verstaan en liefhet maak nie saak wat nie.  Die goeie en die slegte.  Ons verhouding is so eenvoudig, maar terselfdertyd so mooi.  Ek het nog nooit iemand ontmoet wat my liefhet en my so onvoorwaardelik ondersteun nie, en die liefde en ondersteuning word terugbesorg.

Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement

Tydperk voordat die knoop deurgehak word:


Ek wou natuurlik dadelik trou, maar dit was nie baie realisties nie, in ag genome die troubeplanning en dat die meeste van ons familie en vriende sou moes reis.  Ons het besluit om ons ʼn jaar te gee om ons troue te beplan, en as ek nou daarna kyk, is ek baie bly dat ons dit gedoen het.

Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement

Rede vir die verlowing fotosessie:


Ek en Jason het nie baie foto’s van ons saam nie.  Ons het gedink dat die verlowing die perfekte geleentheid sou wees om ʼn paar spesiale foto’s saam te neem.  Ons het toe ook besluit om hierdie foto’s vir ons trou-uitnodigings te gebruik – wat absoluut ongelooflik gelyk het.

Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement Llandudno engagement

KOVID 19 se uitwerking op jul trou reëlings:


Ongelukkig het KOVID-19 ons troubeplanning beïnvloed.  Ons was oorspronklik van plan om in September 2020 te trou.  Jason is ʼn vlieënier wat in Zambië woon, en hy kan ongelukkig nie nou weer na Suid-Afrika terugkeer nie.

Soveel graag mens van jou wit troue droom, was ek en Jason gelukkig met net ons twee en ons gesin (KOVID-19-beperkings).  Maar ons gesin woon in Port Elizabeth en hy sit vas in Zambië en daarom het ons besluit om uit te stel – kan nie regtig trou sonder die bruidegom nie 🙂

Llandudno engagement Llandudno engagement

Die verloofring:


Ek is baie lief vir my verloofring, dit is eenvoudig, elegant en pragtig.  Staar nogsteeds daagliks na dit.  Ek en Jason het saam na verloofringe gaan kyk.  Dit was ʼn baie opwindende dag en ek kry eerlikwaar nog skoenlappers aan die dag toe ek dit probeer het.

Dit het soos ʼn droom gevoel.  Jason was natuurlik redelik verlig, want dit het hom daarvan weerhou om te raai wat ek graag sou wou hê, sowel as om my ring grootte te raai.

Llandudno engagement

Klik hier vir meer diensverskaffers