Sean & Via se simplistiese klassieke troue

Ons deel die simplistiese klassieke troue van Sean & Via, ons weet ons lesers sal definitief baie hiervan hou.  Via se trourok is prentjie mooi en die styl pas perfek by haar.  Al die verskillende elemente van die troue werk so mooi bymekaar.  Van die simplistiese dekor met elemente van Groen, Blou en Goud.  Dit gee ʼn elegante, klassieke gevoel aan die troue.  Kos was ʼn baie belangrike element vir die paartjie, omdat hul albei passievol is daaroor.  Hulle wou hê hul gaste moes die kos, drankies en geselligheid geniet.

Via en Sean het ʼn droom wittebrood gehad na Gili Meno en ook ʼn korter wittebrood in Bali.  Dit is mos enige paartjie se droom wittebrood bestemmings.  Geniet die paartjie se troue hieronder.

simplistic classic wedding simplistic classic wedding

Paartjie se Liefdesreis:


Ons het mekaar ontmoet by ʼn Disco De Moda partytjie in die winter van 2013.  Dit was ʼn koue wintersaand, maar die goeie musiek en vriendskap het ons harte warm gemaak.  Sean stel homself voor terwyl ek van die dameskamer af terugstap met ʼn vreeslike “geeky” optel lyn van Lord Of The Rings.  Uiteindelik het ek ingestem om my nommer vir hom te gee.

Ons het verloof geraak in Oktober 2018 en vier ons 5-jaar herdenking met ʼn piekniek in Muldersdrift.

simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding

Die Verlowing Tydperk:


Ons was verloof vir net onder ʼn jaar.  Ons het die hele troue self beplan.

simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding

Finansiële Aspekte:


Ons wou ʼn intieme troue hou met al die luukshede wat ons as paartjie geniet.  As paartjie is ons gaande oor kos.  So die kwaliteit van die kos was vir ons baie belangrik gewees.  Ons wou hê ons familie en vriende moes die aan geniet met goeie musiek, drankies en heerlike kos.  Ek en Sean het geweet wou hê, maar wou ook nie ons lewe saam begin met te veel skuld nie.

Ons het ʼn venue in die week geboek om te bespaar op venue kostes. Die gaste lys het ʼn limiet van 60 gaste gehad.  Dekor en blomme was minimaal gehou om kostes te bespaar. Ons het baie tyd spandeer om kwotasies te kry van verskillende diensverskaffers.  Die begroting was R 100 000 en ons het R 20 000 oor die begroting gegaan.

simplistic classic weddingsimplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding

Merkwaardigste Oomblikke:


Om die spesiale dag deur te bring saam met familie en vriende.  Ek het nie soveel aandag en liefde van almal verwag nie.  Ons het geweet dat mense die troue sou bywoon, maar die hoeveelheid liefde en ondersteuning wat ons gekry het gedurende die periode wat lei tot die troue en die troudag self, was oorweldigend.

simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding

Paartjie se styl:


Hou daarvan om dinge simplisties en modern te hou.

simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding

Vermaak:


Hot Club d’Afrique het gespeel by ons skemerkelkie en vingerhappies. Dit is ʼn akoestiese sigeuner-swing-kwartet van Johannesburg.

simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding

Gunsteling Diensverskaffers:


Al ons aanbieders was fantasties, so dit is moeilik om ʼn gunsteling te kies.  Caroline en Ben voel soos ou vriende, hul warm persoonlikhede het ons so gemaklik voor die kamera laat voel.

Cindy van The Bloom Room het ons ʼn groot guns gedoen om die blomme en dekor te doen met feitlik geen begroting nie.  Die kunstenaar van Hot Club d’Afrique was so talentvol, ek sou wat wou gee om hulle te hoor opvoer by ons troue.

simplistic classic weddingsimplistic classic wedding simplistic classic wedding

Die Besluitnemingsproses:


Ons het meeste van die besluite self geneem.  Familie en vriende het baie min invloed gehad tot ons troue.

simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding

Advies aan toekomstige bruide & bruidegomme:


Maak ʼn naweek daaruit !!! Bly ʼn ekstra nag en geniet die aand voor u troue ʼn met ʼn lekker braai of aandete. Dit stel u in staat om meer tyd met u vriende en familie deur te bring en hul aandag te geniet.

Moet nie dink aan elke besluit nie en moenie die beplanning vir die afgelope week agterlaat nie, want dit is onwaarskynlik dat u dit sal regkry. Spandeer die laaste week met gaste wat van ver af gereis het.

Aanvaar die hulp van ander.

simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding

Wittebrood:


Sean is baie goed met navorsing, veral as ons op ʼn reis gaan. Hy het maande deurgebring om die perfekte wittebrood te beplan. Dit was perfek !!!

Ons het die dag na ons troue gevlieg na Bali, waar ons 3 nagte gebly het. Alhoewel Bali nie die belangrikste bestemming was nie, maar dit was die perfekte onderbreking vir wat kom.

Gili Meno was die tweede bestemming op ons reis, dit is een van drie klein eilandjies in Indonesië wat net per boot bereik kan word. Die Siri Resort by Gili Meno is langs die koraalrif geleë. Elke oggend na ontbyt gaan ons snorkel en kyk na die pragtige koraal lewe. (Sean het selfs daarin geslaag om ʼn seeskilpad te sien.)

Na 5 nagte in Gili Meno het ons weer ʼn snelboot na Lombok geneem, en daar gebly by ʼn oord met ʼn Franse geïnspireerde restaurant (ons is groot op kos). Lomok het waarlik die mooiste strande en ons geniet elke sonsondergang wat langs die strand stap.

simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding simplistic classic wedding

Eerste Dans:


Ons het ons eerste dans gedoen toe ons die venue binnekom.  Dominic van Dance Culture Studio in Blairgowrie het ʼn dans gechoreografeer vir ons.  “Can’t take my eyes of you” deur Andy Williams. Ons het hierdie liedjie gekies omdat dit elegant en tog lekker genoeg is om mee te dans.  Die meerderheid van ons gaste het die liedjie geken, en die woorde weerspieël ons verhouding. Sean het ʼn paar draaie gedoen om ons gaste te beïndruk.

simplistic classic wedding simplistic simplistic classic wedding

Klik hier vir diensverskaffers