Johan & Franzani se pragtige Namibië troue

By Mooi Troues begin ons al hoe meer troues van Suid-Afrika se buurlande te deel en ons is opgewonde om Johan & Franzani se Namibië troue met julle te kan deel.  Namibië se rou woestyn tesame met die Afrika son kan ‘n agtergrond lewer vir die mees asemrowende trou foto’s.

Franzani deel met ons dat dit wel gereën het toe sy op pad was na die kerk waar Johan en hul gaste vir haar gewag het in ‘n besonders mooi kapel.  Soos die gesegde gaan … Wanneer dit reën op jou troudag is jul huwelik ryklik geseën.  Ons wens die paartjie regtig al die beste vir hul huwelik toe.

Julle sal ook lees hoe Johan en Franzani rustig kon bly gedurende hul troudag en hoe hul aan die einde van die dag makietie gehou het.

Rol af en geniet elke foto van Johan en Franzani se troue in Namibië.

Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia

Paartjie se Liefdesreis


28/01/2017  – Hy het haar opgemerk

08/03/2017 – Ons eerste afspraak en ons eerste soen.

15/05/2017 – Verklaar die  verhoudings amptelik

11/08/2017 – Hy het die groot vraag gevra. Sy het ja gesê!

23/03/2019-  Ons troudag

Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia

Die Verlowing Tydperk


Ons het ʼn ‘wegbreek naweek’ by West Nest Lodge gaan hou.  Onderweg stop Johan doelloos die motor onder ʼn Kameeldoringboom in die middel van die Kalahari-woestyn.  Iets voel baie agterdogtig, ek kon die afgelope twee dae sy angs en benoudheid ervaar.  My eerste gedagte was dat hy met my wil opbreek.  Hy klim uit die motor, sê niks, gaan sit op die kattebak en maak ʼn bier oop.  Na ongeveer 5 minute het ek moed bymekaar geskraap en besluit om by hom aan te sluit.  Toe ek agter in die motor kom, vra hy die vraag.

Ons verlowings periode was ongeveer 5 maande en ons huweliks reëlings is begin.  Ons het wel die begrotings bietjie oorskry, maar die prys werd, want alles was so perfek.  Ek het geen troubeplanner gehad nie, maar het merkwaardige strooimeisies gehad!

Mia, ʼn ongelooflike ontwerper en argitek het my gehelp met dekor, kleurskemas, die opstel van die lokaal, tafel uiteensetting, blommerangskikkings, regtig alles!

Natasja, ʼn fantastiese sakevrou en vriend vir byna 20 jaar.  Sy kan binne 15 minute doen wat ʼn ander persoon nie eers in ʼn dag kan bereik nie!  Sy het die malheid van die dag met soveel diplomasie en verfyning hanteer, en ek kon my dag met stilte en vrede geniet.

Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia

Merkwaardigste Oomblikke


Ons is geseën met dié mooiste dag.  Die oggend toe ek opstaan en gedurende die dag van klaarmaak, het ons hierdie reën (wat absoluut skaars is in die warm Namibië) gehad.  Toe ek uit my troukar klim om by die kerk in te loop, het reën gestop, en ligte sonstraal het die kapel binnegekom. Toe ons fotosessie begin, verskyn die mooiste reënboog.

Real Wedding in Namibia width= Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia

Finansiële Aspekte


Ek sal regtig aanbeveel om by die begroting te hou. Enige bruid wil hê dat haar dag perfek en foutloos wees – maar vriendskappe, familie en herinneringe maak dit ʼn perfekte dag.  Niemand kan die duur blomme en dekor onthou nie, maar hulle sal altyd herinneringe van daardie dag hê.  Gebruik daardie geld vir ʼn vakansie waar meer herinneringe gemaak kan word.

Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia

Die ‘nie-so-perfek’ oomblikke


Enigste raad wat ek aan ander paartjies sou gee – neem tien minute saam met jou man tydens die onthaal om alles te waardeer en in te neem.  Julle het daardie spesiale oomblik alleen nodig!

Vergeet om bekommerd te wees oor die natuurkragte – alles werk altyd uit.

Vermy lang en oortollige toesprake.

Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia

Wittebrood


Vir ons wittebrood het ons die eiland bestemming gekies.  Ons het na soveel opsies gekyk en Mauritius was ons eerste keuse – die beste pakket vir die laagste prys!  Ek het so baie strand troues daar opgemerk, wat mooi en intiem was.  Ek sal dit vir enige iemand aanbeveel.  Ons het in die Beachcomber-oorde gebly – wat met mekaar verbind is, sodat ons al die fasiliteite vir hotelkamers kon gebruik. Die eiland is pragtig met sy watervalle en saffiersee.  Diens was uitstekend, en die plaaslike bevolking was so vriendelik en aanvaarbaar vir buitelanders.

Real Wedding in Namibia width= Real Wedding in Namibia Real Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia

Paartjie se styl


Ons kleurskema is op bloos en sjampanje gebaseer, met ʼn eenvoudige Frans-geïnspireerde elegansie.  Ons het lang houttafels gehad met groen en wit rose as tafellopers en 2 boorde op elke tafel.  Die styl moet jul  persoonlikheid verteenwoordig.  Moenie probeer om iets te doen wat nie julle is nie.

Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia

Vermaak


Ek wou nie die tradisionele troue hê nie – daar was geen platejoggie of dansvloer nie.  Ons het toesprake gehou en ʼn heerlike aandete gehad.  Toe die ouer gaste huis toe gegaan het, het dit uiteraard geëindig in “shots” en selfgemaakte dansvloer en platejoggie.

Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia Real Wedding in Namibia

Klik hier vir diensverskaffers