Björn & Janine se verlowing fotosessie op ‘n resiesbaan

Wat hierdie verlowing fotosessie so spesiaal maak, is dat Björn en Janine besluit het om ‘n deeltjie van hul albei se persoonlikhede in hul verlowing-foto’s uit te beeld.  Dit simboliseer dat hulle mekaar se passies, stokperdjies en individuele styl 100% aanvaar en ook bereid is om die ander se passies aan te neem.  Die fotosessie het afgeskop by ‘n resiesbaan, met Björn en Janine geklee in wedren-drag.  Björn het ‘n groot liefde vir wedrenne en in die foto’s kan gesien word dat Janine ook ‘n liefde vir dié omgewing ontwikkel het.  Daarna is Björn effens uit sy gemak-sone gehaal, terwyl Janine gestraal het in ‘n elegante rok tydens ‘n romantiese fotosessie.  Björn het egter vinnig gemaklik voor die kamera geraak, wat gesorg het vir pragtige foto’s wat hulle op hul trou-webtuiste kan gebruik.

Rol af om meer oor dié paartjie se liefdes-verhaal te lees.

verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie

Die paadjie wat gelei het tot die verlowing


Ons het op ‘n beplande blinde-afspraak by Rhapsody’s ontmoet, wat deur ‘n gemeenskaplike vriend van ons gereël is.

Björn:  Die oomblik toe ons mekaar ontmoet, was daar iets oor Janine wat vir my verstommend was.  Na ons eerste afspraak, kon ek nie ophou om aan haar te dink nie.  Ons het basies elke aand op ‘n afspraak gegaan.  Dit was beslis liefde met die eerste oogopslag.

Janine : Nadat ek so lank aaneenlopend was, het ek opgegee op liefde.  Maryke, my vriendin, het my van haar kollega vertel wat sy graag wil hê ek moet ontmoet.  Nadat ek ja gesê het en nie veel verwag het nie, het ek die man van my drome ontmoet!

Ons het 1 jaar en 9 maande uitgegaan voordat Björn my gevra het om met hom te trou.

verlowing fotosessie verlowing fotosessieverlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie

Hoekom ons mekaar liefhet


Janine:

Björn kan so maklik ander vergewe.  Hy dra sy hart op sy mou en kan ‘n gesprek met byna enigiemand voer.  Hy is begripvol en vriendelik, baie gesins-georiënteerd en is beslis ‘n beter kok as ek!

Bjorn:

Janine se glimlag, energie en haar vermoë om altyd te lag is vir my pragtig.  Sy is altyd ondersteunend en druk my om ‘n beter weergawe van myself te wees.  Sy het my aanvaar vir wie ek is.

verlowing fotosessie verlowing fotosessieverlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie

Die Groot Vraag


Dit was ‘n groot verrassing!  Ek (Björn) het met my vriend gereël dat ons dié spesifieke naweek na hul plaas in Dullstroom kan gaan.  Almal behalwe Janine het geweet wat daardie naweek sou gebeur.  Ek het alreeds geweet waar ek vir Janine gaan vra – tydens ‘n staptog teen die berg af, na ‘n privaat meer onder ‘n asemrowende waterval.

Ons het ons piekniekmandjie neergesit, wat ‘n geheime bottel sjampanje in gehad het, saam met die versnaperinge wat ons gemaak het.  Ek het vir Janine gesê om op ‘n massiewe rots te gaan staan wat aan die rand van ‘n groot meer was.  Terwyl sy foto’s neem, het ek die piekniekmandjie in die geheim strategies geplaas dat ek dit kon gebruik om my foon vas te hou.  Ek het die kamera aangesit en by Janine op die rots aangesluit.

Ek het min of meer ‘n idee gehad van wat ek wil sê, maar ek was so op my senuwees dat ek die groot vraag gevra het op ‘n plek waar die kamera nie kon afneem nie!  Terwyl sy nog ‘n foto van die pragtige uitsig neem, het ek die verloofring uit my sak gehaal en op een knie gesak.  Terwyl sy omdraai, het ek begin babbel aan my toespraak.  Ek het geweet wat haar antwoord gaan wees – die hande oor haar mond en die trane wat teen haar wange afrol, het alles gesê.  Sy het met haar gebroke stem “ja” uitgekry, terwyl sy gelyktydig gehuil, gelag en geglimlag het.

Ek dink dit is ‘n dag wat ons albei nooit sal vergeet nie.

verlowing fotosessieverlowing fotosessie verlowing fotosessieverlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie

Die Verloofring


Die verloofring was ook ‘n verrassing vir Janine.  Sy het vir my ‘n paar idees gegee van ringe waarvan sy hou.  Om al hierdie idees in een enkele ring bymekaar te bring, was ‘n moeilike taak!  Gelukkig het ‘n bekende ontwerper met hope ervaring, Carlo Hayes, presies geweet hoe om die ring te ontwerp.  Dit was perfek!  Janine kan nou nog nie ophou daarna kyk nie.

verlowing fotosessie verlowing fotosessieverlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie

Rede vir die verlowing fotosessie


Ons het ‘n paar fotosessies gedoen om die perfekte fotograaf vir ons troudag te vind.  Dié verlowing fotosessie was om foto’s te kry om op ons trou-webtuiste te sit, asook om ‘n gevoel vir die groot dag te kry.

verlowing fotosessieverlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie

Inspirasie agter die verlowing fotosessie


Die idee agter die fotosessie was om ‘n paar dinge waaroor ons albei passievol is, uit te beeld.  Ons het ‘n prettige fotosessie gedoen om Björn se passie vir wedrenne uit te beeld, asook ‘n klassieke styl fotosessie.

verlowing fotosessieverlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie

Verwagtinge en vrese vir die verlowing tydperk


Daar is nie baie vrese vir die verlowing tydperk nie, behalwe dat alles wat mens gewoonlik wil hê, buite die begroting val.  Die klein details wat in ‘n troue ingaan, vat dikwels die meeste tyd.  Janine se verwagtinge was om die troue te beplan en van al haar Pinterest idees ‘n realiteit te maak.  Die verlowing tydperk is vir ons ‘n tydperk om mekaar se teenwoordigheid te geniet en voort te gaan om herinneringe saam te bou as ‘n verloofde paartjie.

verlowing fotosessie verlowing fotosessieverlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie

Tydperk voordat die knoop deurgehak word


Ons was van plan te trou die jaar nadat ons verloof geraak het.  Maar, aangesien die meeste venues amper ‘n jaar vooruit bespreek is, het ons besluit om aan die begin van die volgende jaar te trou.  Dus sal ons ‘n jaar en vier maande verloof wees voor ons groot dag.

verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie

Visie vir droomtroue


Om die droom wat ek al het vandat ek ‘n klein dogtertjie is, ‘n realiteit te maak.  Ons wil ‘n stylvolle troue hê, maar met ‘n effense draai van die gewone vervelige opstelling en volgorde van troues.

Ons beplan ‘n lekker en vermaaklike troue. Terwyl ons weg is vir ons fotosessie, sal die gaste verwelkom word deur ‘n orkes, canapé-kos, grasperk-speletjies en ‘n foto-hoekie.  Ons hoop dat dit die atmosfeer sal verlig en dat die gaste interaksie met mekaar en pret sal hê.  Teen die tyd wanneer ons terugkeer en die toesprake en aandete verby is, kan ons almal die partytjie voortsit.

verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie verlowing fotosessie

Klik hier vir diensverskaffers