Rudi & Judy se outentieke troudag

Rudi en Judy het nie terug gehou met die styl en dekor van hul outentieke troudag nie.  Hulle het pragtige blommerangskikkings en unieke dekor elemente bymekaargevoeg om die rustieke venue op te helder.  Hierdie troue het fyn beplanning en goeie kommunikasie tussen diensverskaffers geverg.  Al die elemente het mekaar pragtig gekomplimenteer om ‘n spesifieke styl te handhaaf.

Rol af vir unieke en outentieke trou-inspirasie.

Striped Fox Photography Robyn Roberts Striped Fox Photography Striped Fox Photography

Julle troudatum en Ouderdom van paartjie op troudag?


Ons het op 26 Januarie 2019 getrou.  Rudi was 30 en Judy was 29 jaar oud.

Striped Fox Photography Striped Fox PhotographyStriped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Robyn Roberts Striped Fox Photography Robyn Roberts Robyn Roberts Striped Fox Photography Striped Fox Photography Robyn Roberts Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography

Hoe het julle mekaar ontmoet en wie het wie gevra om te trou?


Ons het een aand in Stellenbosch ontmoet.  ‘n Paar wonderlike jare later het Rudi besluit dit is tyd om die groot vraag te vra.

Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Hugo Boss Groom with Groomsmen photos Hugo Boss

Wat was die merkwaardigste oomblik van dié dag en wat sou julle verander indien moontlik?


Vir Rudi was die oomblik toe hy sy bruid vir die eerste keer sien, by ver die mees spesiaalste.  Vir my was die wonderlikste oomblik toe ons ons trou beloftes deel.  Die hele dag was ongelooflik spesiaal vir ons albei.

Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox PhotographyHugo Boss Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography

Vertel ons meer van jul ringe


Ons goeie vriendin, Anna Rosholt van Anna Rosholt Jewellery Design, het ons ringe gemaak.  Rudi wou graag ‘n weerspieëling van sy oupa se ring hê.  Anna het die roosgoud skakering ontwerp bemeester.  Vir my het sy die perfekte platinum ‘oop’ troupand geskep wat beeldskoon by die platinum solitêre verloofring pas wat sy en Rudi ontwerp het.

groom putting wedding ring on brides finger Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox PhotographyStriped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography

Vertel ons meer oor die fotograaf en jul videograaf.


Lee van Striped Fox Photography was ongelooflik!  Sy en Anne Gray het ons mooiste herinneringe moeiteloos vasgevang.  Ons het van die begin af besluit ons wil nie ‘n videograaf hê nie, maar as ons nou terugkyk sou ons ons besluit verander.  Ons sal ‘n videograaf verseker voorstel aan ander paartjies.

Striped Fox Photography Bridal party Striped Fox Photography Striped Fox PhotographyStriped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography

Vertel ons meer oor hoekom die bruid haar spesifieke trourok gekies het?


Ek het die Robyn Roberts Studio besoek.  Robyn was baie vriendelik en behulpsaam.  Ek het ‘n paar rokke aangepas en het dadelik verlief geraak toe ek my rok aanpas!

bridal couple infront of flowers Striped Fox Photography Striped Fox Photography Robyn Roberts Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Husband Wife Team Bridal couple under trees

Vertel ons meer van jul Wittebrood


Ons was vir ‘n kort tydjie by Grootbos in Gansbaai.  Dit was ‘n belewenis!  Ons beplan wel ‘n behoorlike wittebrood in die nabye toekoms, sodra ons skedules dit sal toelaat.

Striped Fox Photography Striped Fox Photography Husband Wife Team Striped Fox PhotographyHusband Wife Team Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox PhotographyStriped Fox Photography Striped Fox Photography

Hoe het julle die venue gekies en wat was die inspirasie vir jul dekor?


Ons is albei is groot natuurliefhebbers en wou nog altyd in die buitelug trou.  Dit het nie lank gevat om verlief te raak op De Uijlenes Old Barn se pragtige ligging en groot akkerboom nie.  Ons wou ‘n outentieke troudag hê en baie groenigheid en liggies van die dak af hang.  Christien en Nel van Husband Wife Team het vir ons alles en meer gegee!  Ons was mal oor ons dekor en styl van die venue.

Uiljenes Forest & Barn Venue Uiljenes Forest & Barn Venue Uiljenes Forest & Barn Venue Uiljenes Forest & Barn Venue Uiljenes Forest & Barn Venue Uiljenes Forest & Barn Venue Uiljenes Forest & Barn Venue Uiljenes Forest & Barn Venue

Hoeveel gaste het julle onthaal?


Ons het net onder 200 gaste onthaal.

Striped Fox Photography Uiljenes Forest & Barn Venue Uiljenes Forest & Barn Venue Uiljenes Forest & Barn Venue Uiljenes Forest & Barn Venue Striped Fox Photography live band singing at a wedding Striped Fox Photography Baked Sugar Cape Town bridal couple entering the wedding venue Baked Sugar Cape Town Baked Sugar Cape Town Baked Sugar Cape Town wedding table decor Striped Fox Photography Striped Fox PhotographyStriped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography

Vertel ons meer oor jul eerste dans


Ons het op ‘Simply the Best’ van Noah Reid gedans.  Vir die eerste helfte van die liedjie het ek met my pa gedans.  Daarna het ek en Rudi ons spesiale eerste dans gedeel.  Ons het nie voorberei nie, maar dit sou dalk ‘n goeie idee wees!

Father of the bride Father of the bride Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography Striped Fox Photography

Wat is jul advies aan ander paartjies wat besig is om hul troue te beplan?


Vie die dames: My raad sal wees om seker te maak jou rok sit reg en gemaklik.  Beweeg rond daarin en kyk of dit ook gemaklik sal wees as jy sit.

Vir die manne: Neem alles in, gesels met almal en maak seker om jou vrou te komplimenteer!

Mooi Troues Diensverskaffers:

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids. Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar. Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag. Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer? Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: