Cicero & Angela se romantiese fotosessie by Kaap Agulhas

Dié fotosessie wat ons met Mooi Troues se lesers deel is nie ‘n verlowingfotosessie nie en alhoewel die paartjie getroud is, is die fotosessie besonders romanties.  Cicero is van Brasilië en Angie van Colorado, hulle is vanaf 2014 getroud en woon nou in New York.  Hulle is albei vlugbeamptes en geniet dit om te reis en dit het hul na hul bestemming, Kaap Agulhas, gebring vir ‘n vakansie.  Hulle wou herinneringe maak en het besluit om ‘n fotosessie op die mees Suidelike punt van Afrika met sonsondergang te hou.  Wat dié paartjie se storie só meer spesiaal maak is dat elke jaar op hul huweliksherdenking gaan Cicero op sy knieg en vra Angie of sy vir nóg ‘n jaar sy vrou sal wees … Hoe romanties is dit dan nou nie?

Rol af en geniet die paartjie se fotosessie en deel dié artikel met al jou vriende wat bietjie inspirasie soek wanneer dit kom by romanse.

Vertel ons hoe het julle ontmoet en die eienskappe wat jul na mekaar aangetrek het?


Ons het mekaar by ‘n Halloween-partytjie ontmoet deur gemeenskaplike vriende.  Dit het ‘n rukkie geneem vir ons om mekaar weer te sien en toe ons uiteindelik op ‘n afspraak gegaan het, het dit van die begin af perfek gevoel.  Wat begin het as ‘n gesprek het in baie meer gegroei toe ons onsself na mekaar begin oopgemaak het.  Ons wou lief hê en liefgehad word, maar ook om vir mekaar te sorg.  Die feit dat ons albei reis vir werk het beteken dat ons nie altyd fisies langs mekaar kon wees nie en ek glo ons gesprekke oor die telefoon is een manier waarop ons ‘n vriendskap sowel as die romantiese verhouding gebou het wat ons vandag kan geniet, Cicero vra my elke jaar op ons herdenking: “Sal jy nog een jaar met my getroud wees?”  Hy vra my op sy knieg.  Dit was so opwindend om weer en weer “Ja” te sê.

Wat was die inspirasie vir die fotosessie


Om eerlik te wees, was ons op soek na dinge om te doen wat naby die mees suidelike punt in Suid-Afrika was, en Airbnb Experiences het Charles as ‘n fotograaf aanbeveel.  Ons was gefassineer en het gevoel dat dit ‘n goeie manier is om ons vakansie te beëindig deur iemand te huur om ons te help om ‘n blywende herinnering te maak.  Om Charles en ReLife Photography te ontmoet was meer van ‘n gelukkige toeval waarvoor ons so dankbaar is as ‘n beplande ervaring.

Diensverskaffers