Reinier & Evangelia se kulturele troue

Die troudag van Reinier en Evangelia is vol kultuur.  Alhoewel daar baie Griekse elemente was het Nederland se erfenis groot rol in die dekor gespeel en as trotse Afrikaners weet ons dat ons mooi taal afkomstig is van Holland.  Die troue bewys net weer dat ons wortels vol klas en styl is.

Die Griekse Ortodokse Katedraal het ons by Mooi Troues se asems behoorlik weg geslaan!  Hoe mooi is die verfwerk nie?  Definitief iets wat ons nie alledaags sien nie.

Reinier het selfs sy bruid gegroet met ‘n bloedrooi Italiaanse sportmotor!

Die paartjie het die troue uit Londen beplan en die begroting vir die troue was £20 000, sowat R340 000, en die paartjie het 60 gaste onthaal.  Evangelia gee goeie raad waar om jou trou begroting op te spandeer.

Evangelia vertel ook dat die blomme ‘n teleurstelling was, maar ons glo die res het opgemaak vir dit.

Geniet die troue vol Suid-Afrikaanse erfenis.

Vertel ons hoe het julle ontmoet?


Dit was 24 Junie na Brexit-verkiesing en ons het albei saam met vriende by ‘n plaaslike bistro geëet. Ons tafels was baie naby langs mekaar en ons het gesels oor die Brexit-uitslae wat Vrydagoggend aangekondig is. Ons het baie vinnig agtergekom dat ons politieke standpunte dieselfde is… en dat ons regoor mekaar woon.

Reinier: Ek het dadelik ‘n sterk verband met Ev gevoel. Dit is iets wat selde gebeur, maar wanneer dit wel doen, weet ek dit is diep van binne. Ek het gevoel dat dit alles op die een of ander manier voorspel was. En ek het daardie dag geweet dat ek die res van my lewe met hierdie vrou gaan leef, op wie se oë en glimlag ek verlief geraak het.

Evangelia: Reinier was ‘n ware heer en ek was dadelik aan hom baie aangetrokke. Hy was beide vrygewig en opreg met sy komplimente. Die eerste ding wat ek van hom gevoel het, was sy aard en openhartige benadering teenoor my. Dis regverdig om te sê dat hy my volle aandag gevang het. As ‘n visuele persoon kon ek ook nie help nie, maar hy was goed versorg en het ‘n goeie sin van ‘n skerp Europese styl.

Vertel ons meer oor die styl van die troue?


Ons wou ‘n klassieke en eenvoudige troue hê.  ‘n Tydlose styl wat ‘n mengsel van Nederlands, Grieks en Suid-Afrikaanse erfenis insluit.  Toe ons die eerste keer vir die plek besoek het, was ons lief vir die Hollandse beïnvloed muurpapier en Delft-blou ontwerp op die bordjies wat ons ook op ons trou-uitnodigings-, koek- en trou-geskenke ingesluit het.

Hoekom het jul hierdie venue gekies?


Ons wou ‘n intieme troue met ons naaste familie en vriende hê. Ons het fantastiese resensies oor die kos, wyn, uitsig en diens gehoor.  Renata en haar personeel het alles in hul vermoë om te verseker dat ons opwinding onthou!

Vertel ons van jul Wittebrood?


Ons wou regtig ontspan nadat ons die troue van Londen beplan het en ons wou ‘n feestelike en luukse begin van ons lewe saam mekaar geniet, so het ons verkies het om in die Kaapse wynlande te bly.  Die pragtige Grande Roche in die Paarl het tot hul 5-sterre reputasie geleef! Ek het geen idee hoe hulle geweet het die oomblik dat ons op die terrein sou aankom nie, want ons was ‘n paar uur laat om in te boek, maar hulle het net vir ons ‘n warm bad getap en ons kamer met roosblare en borrels gevul.

Wat sou jul wou verander as jul kon?


Die blomme was ‘n teleurstelling, hulle was nie soos in die kleur en styl wat ooreengekom en betaal is nie.

Advies aan ander paartjies wat hul troue beplan?


Moenie met kos afskeep nie, jou gaste het baie tyd geneem en geld spandeer om te reis sodat hulle jou troudag saam jul kan vier en aan jou gelukkige oomblik kan deelneem.  Bied hulle ‘n fees gepas vir die geleentheid.  Ons het baie tyd op sitplek reëling spandeer en verseker dat daar goeie energie tussen ons gaste was om ‘n prettige en ontspanne atmosfeer te skep. Op baie maniere het die chemie tussen al die mense wat ons liefhet (waarvan baie nie mekaar ken nie) die dag baie elektries gemaak. Ons  benadering was om ‘n baie nabye familielid op elke tafel as gasheer te plaas, sodat ons gaste almal baie spesiaal en baie deel van die hooftafel gevoel het.

Tweedens, ons sal aanraai dat paartjies in die musiek belê!  Ons kan nie genoeg goeie dinge oor Palm Strings sê nie, hulle het soveel romanse aan ons dag gebring. Hul verskeidenheid was ongelooflik en dit het van klassieke musiek na Abba na Coldplay gegaan. Hulle musiek het moeiteloos van Rusland na Suid-Amerika verskuif en ons gaste is deur hul musiek vervoer. Op een of ander manier het hulle daarin geslaag om gaste tussen 8 en 80 jaar te vermaak.

Ons was ook baie lief daarvoor om met ons fotograaf te werk wat perfek die stemming van die dag gevang het.

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids. Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar. Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag. Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer? Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: