Wen met WEEF

WEEF gee vandag vir een gelukkige wenner die kans om ‘n geskenk pak te wen met 1x Skraal das, 1x Strikdas en 1x Sak Vierkant ter waarde van R 1 500.

Lees onder meer van WEEF en blaai meer na onder om in te skryf of Klik Hier om nou in te skryf vir die fantastiese prys.

By WEEF glo hulle dat leer tydloos is.  Hulle gebruik die materiaal om ‘n dapper stelling te maak.  Hulle produkte is begin uit liefde, passie en aandag aan besonderhede. WEEF is trots op die gebruik van verantwoordelike bekombare leer verskaf deur volhoubare en betroubare Suid-Afrikaanse verskaffers.  Al hulle produkte word ontwerp en per hand aanmekaar gesit in hul fabriek, maar hulle kla nie – ons is lief vir wat ons doen.

In 2013 het twee goeie vriende ‘n visie gehad – en WEEF is begin.  Die stigters, Dévan en Patrick, het ontmoet terwyl hulle by ‘n ontwerp-ateljee in Kaapstad gewerk het.  Hulle het ‘n diep liefde en waardering vir Suid-Afrikaanse kuns en kunsvlyt gedeel.  Geïnspireer deur die dreef en kultuur van die land, het hulle besluit om hul eie lewenstyl handelsmerk te begin.  Die WEEF-reis het begin.

Verskeie produksie-maatskappye is genader om hul eerste ontwerpe te skep, met verskillende grade van sukses.  Na baie harde werk en versigtigheid het hulle die brawe stap geneem om in  hul eie toerusting en span te belê.  Sedertdien het hulle die kreatiewe vryheid gehad om hul kreatiefste idees in werklike produkte te verander.  Op hul beurt het hulle ook betekenisvolle werk en inkomste vir plaaslike vervaardigers en verskaffers voorsien.

Die WEEF storie was ‘n moedige en dapper een;  Om kanse te neem, hard te werk, deursettingsvermoë en by jou beginsels te hou – die styl van ‘n ware heer.

Vir Dévan en Patrick, was die stigting van hul eie besigheid en te doen wat hulle lief het en in glo ‘n droom wat waar geword, en ‘n pad na selfverwesenliking.  Nou wil hulle daardie droom met die wêreld deel en ander bemagtig om dieselfde te doen.

Die kompetisie is gesluit. 

KOMPETISIE TERMES EN BEPALINGS:

Die kompetisie sluit op 16 Augustus 2017 om 11 nm, Suid-Afrika. 

  • ‘n Ewekansige wenner word deur ons sisteem gekies. 
  • Die wenner sal ‘n e-pos ontvang met ‘n promosie-kode wat jou dan toegang sal gee na die WEEF Aanlynwinkel, waar jy jou gratis dasse persoonlik kan kies op WEEF se webtuiste. 
  • Koerier kostes is nie ingesluit in die pryse en nie.
  • Mooi Troues hardloop die kompetisie namens WEEF.

DrESS WEll, Do gooD, AND lET ThE uNIvErSE Do ThE rEST.  WElComE To ThE FAmIly.  WE ArE WEEF.