Geel & Grys gestileerde trou inspirasie

Yvonne Onderweegs het in Januarie 2014 haar eie argiteksfirma begin. Julle wonder seker waarom ons dit publiseer op Mooi Troues.  Yvonne en Sylvia van Special Events  wou al maande lank ʼn gestileerde-fotosessie beplan om die verskillende werk elemente van beide bedrywe bymekaar te sit.

Hulle wou ook ʼn kunstige tafel bymekaar sit as trou-inspirasie vir bruidspaar wat iets anders as die norm wil doen.  Dít het na die beplanning van ʼn oulike fotosessie by Slee Galery in Stellenbosch gelei.

Die gebruik van graniet, klip en teëls is ʼn duidelike bewys dat ʼn argitek betrokke was by dié fotosessie, en kyk net hoe pragtig lyk dit! Jou troue tel basies as die eerste ete as getroudes saam met al jou vriende en geliefdes, so doen bietjie moeite.

Sylvia van Special Events het sagter elemente bygevoeg soos die tafeldoek van Tablecloth Hiring, papier loper van Paper Concepts, skryfbehoeftes van Cinnamon Creations en blommerangskikkings.

Die houtskool skets is óók deur Yvonne self gedoen.  Dit is die perfekte tafel vir die moderne en kreatiewe paartjie.

Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding PhotographerSamantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer width= Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer Samantha Clifton Photography: Editorial Wedding Photographer

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ʼn internet konneksie het en ʼn toestel wat gekonnekteer is tot ʼn aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ʼn rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: