Nick & Candi se wegloop troue

Wegloop troues word baie meer gewild onder paartjies wat trou en alhoewel dit onsensitief vir hul geliefdes mag voel gaan die dag immers oor die paartjie wat trou en hul geluk.  Lees onder van Nick en Candi se troudag.


Vertel ons hoe het julle ontmoet?

Ons het ons eerste jaar van Hoërskool ontmoet, en eintlik het ons op on 11 jarige herdenking getrou. Ek het Nick die eerste keer gesien en dis was ‘n cliché verhaal van liefde met die eerste oogopslag. Hy was pragtig en ‘n bietjie van ‘n stout seun. Ek het ‘n rukkie lank na hom van ver af gekyk voordat ek die moed bymekaar geskraap het om te vra vir sy nommer. Ons het ‘n rukkie uitgegaan, maar het opgebreek. 3 jaar later het ons begin gesels en besef dat ons het albei ‘n oog op mekaar gehou en dat die gevoelens nog so sterk was soos hulle was voorheen en ons het weer saam gekom. Dit was 11 jaar gelede. Candi se oë het my eerste gelok, hulle was onskuldig en geglinster en het my so nuuskierig gemaak om haar te leer ken.Wat was die inspirasie vir die styl van die troue?

Dit was ‘n gawe dat ons in die bos gaan trou. Ons het reguit in die Safari-Oord-industrie gegaan na ons skool verlaat het en dit is ‘n liefde wat ons albei deel. Anders as dit was ons nie so gepla,  solank ons saam was en ons hondjie, Daisy,  ook daar kon wees. Ek  het die klein kapel gesien op ons reservaat die eerste keer toe ons daar ingetrek het, en het altyd gesê ek wou daar trou. Die besluit om weg te loop was nie juis maklik nie, maar dit was ‘n natuurlike keuse vir ons. Ons is lief vir ons families, maar ons troue was altyd net oor ons.Was julle met Wittebrood?

Ons was vroeër in Londen en dit het beide ons harte gesteel. Ons beplan dus ‘n paar weke in Londen en dan ‘n reis deur Europa – maar later, soos ons tans ‘n baba verwag.Wat sou jul verander het as jul kon?

Absoluut niks. Die dag was net so ‘ons’. Dit sou nie almal geskik het nie, maar dit was presies wat ons wou hê.Advies wat jul aan ander paartjies kan gee?

Raad aan ander paartjies om te trou? Net ontspan. Al wat ons regtig omgegee het was waar dit sou wees, en dat dit moes wees op ons herdenking. Ek het net die naweek voor die troue my rok gekry! Ons was gelukkig dat ons omring is deur mense wat die ekstra myl gegaan het, en dit het beteken dat al die klein besonderhede vir hulself gesorg het.


Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: