Rohan & Rosanne se woud verlowing fotosessie

Ons deel binnekort die pragtige troue van Rohan en Rosanne, maar vandag deel ons hul woud verlowing fotosessie wat plaasgevind in ‘n digte woud en dit gee die gevoel van ‘n sprokiesverhaal.  Ons hoop jul geniet dit om deur die fotos te blaai en baie inspirasie te kry vir jul woud verlowing fotosessie.

forest engagement photo shootforest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot


Vertel ons van jul ontmoeting en die eienskappe wat julle na mekaar aangetrek het?

Dit was so om en by 12 jaar terug, wat ons mekaar vir die eerste keer rêrig ontmoet het.  Die was by ‘n viering van ‘n soort.  Huis, sonskyn en lekker geselskap.  Die unieke energie en persoonlikhede het met mekaar gesels, so as of dit geweet het wat klompie jare later weer hervat sal word.  Ons paaie het geskei vir ‘n wyle, maar mekaar weer gevind in die klein dorpie waar die liefde eintlik begin het.  Verskillende paaie gewandel en plekke ondersoek.  Nogsteeds was die persoonlikhede en die energie daar en ons geniet mekaar se geselskap vreeslik baie.


forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot forest engagement photo shoot

Diensverskaffer: