Gratis Dankie Kaartjies

selmarie-slot-designs_0001


Plante is ‘n groot tendens in meubels, linne en self klere en ons deel vandag die oulike Groen plant geïnspireerde Dankie-sê kaartjie met jou. Die talentvolle Selmari Slot het die oulike gratis drukbare kaartjies ontwerp wat perfek is vir enige moderne paartjie.


selmarie-slot-designs_0002laaiaf


Oulike idee vir die bruid wat ‘n dankie geskenk wil gee wat die gaste kan huis toe neem en in hul tuin plant as ‘n permanente herhinnering aan julle spesiale dag. Jy kan vroegtydig vetplantjies begin bymekaar maak en in jou tuin plant. Jy kan of die plantjies net so uitstal op ‘n tafel vir ‘n baie eenvoudige, simplisties gevoel, en gaste kan een neem, of jy kan die vetplantjies in klein purity houers plant.

Items:

 

  • 3 Gratis Dankie kaartjie opsies. Kan net een kies, of kan al drie print gen gebruik vir variasie
  • 15 kaartjies per A4, print dus soos nodig
  • Dikkerige wit papier, 200gms
  • Skêr
  • Of: Kraft mes x 1
  • Staal liniaal
  • Groen sny matjie
  • Tou van keuse
  • Vetplantjies

Metode:

Jy druk die ontwerp op jou papier by ‘n professionele drukker of op jou drukker by die huis, dan knip jy dit uit met ‘n skêr  of jou kraf mes, en maak ‘n gaatjie in die hoek met’n gaatjie ponser. Sit jou toutjie deur die gaatjie en maak dit om die plantjie vas. Anders opsies is om vetplantjies in klein purity houers te plant en dan die dankie kaartjie om die fles vas te maak.


selmarie-slot-designs_0001


Artikel Krediet: 

Teks en Ontwerp: Selmari Slot