Ryno & Carien se helder troue

As dit kom by kreatiwiteit vir die toneel waar die ou die meisie vra om te trou kry Ryno ‘n baie goeie telling, lees gerus onder hoe Ryno vir Carien gevra het om sy Mevrou te word.

Ons baie Mooi Troues hou baie van die helder kleure en ontspanne gevoel van die troue.  Ryno en Carien bewys dat jy helder kleure in trou dekor kan inbring wat plof en dit nogsteeds baie mooi kan laat lyk.  Volg die paartjie se raad en wys ons jul kleure.

carien-en-ryno_0002 carien-en-ryno_0003 carien-en-ryno_0004 carien-en-ryno_0005 carien-en-ryno_0006 carien-en-ryno_0007 carien-en-ryno_0008carien-en-ryno_0014 carien-en-ryno_0015 carien-en-ryno_0016 carien-en-ryno_0017 carien-en-ryno_0018 carien-en-ryno_0019 carien-en-ryno_0020 carien-en-ryno_0021 carien-en-ryno_0022 carien-en-ryno_0023 carien-en-ryno_0024


Hoe het julle die eerste keer ontmoet?

Ons het mekaar deur gemeenskaplike vriende ontmoet.  Vir die eerste 6 maande was ons net vriende.  Dit was eers op ‘n heerlike pad-reis vakansie saam met ‘n groep vriende waar ons al meer mekaar se geselskap begin geniet het.  Terug by die huis het ons op ons eerste afspraak gegaan en die res is geskiedenis.


carien-en-ryno_0009 carien-en-ryno_0010 carien-en-ryno_0011 carien-en-ryno_0012 carien-en-ryno_0013


Hoe het julle verloof geraak?

Ek was ‘n onderwyseres in die Wes-kus dorpie Lutzville.  Ryno het in die geheim met my skoolhoof gereël dat hy al die pad van die Kaap wil kom om my voor my matrieks te vra om te trou.  Onbewus van al die opwinding stap ek na tweede pouse in my klas in – dolleeg!  Een na die ander begin my matrieks instap en elkeen gee vir my ‘n bloedrooi roos. Daar staan ek met 40 rooi rose en Ryno kom  heel rustig daar ingestap.  Net daar voor die hele klas gaan hy toe op sy knie en vra my om te trou.


carien-en-ryno_0025 carien-en-ryno_0026carien-en-ryno_0027 carien-en-ryno_0028 carien-en-ryno_0029 carien-en-ryno_0030 carien-en-ryno_0031 carien-en-ryno_0032 carien-en-ryno_0033 carien-en-ryno_0034 carien-en-ryno_0035


Hoe lank was julle saam voor julle getrou het?

 Amper vier jaar lank, waarvan drie jaar langafstand was.


carien-en-ryno_0036 carien-en-ryno_0037 carien-en-ryno_0038 carien-en-ryno_0039 carien-en-ryno_0040 carien-en-ryno_0041 carien-en-ryno_0042 carien-en-ryno_0043 carien-en-ryno_0044 carien-en-ryno_0045 wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue carien-en-ryno_0050 wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue


Advies wat julle aan ander paartjies kan gee.

Beplan en reël als voor die tyd klaar.  Dit maak die laaste dae voor jou troue baie lekker om te weet daar is niks wat nog beplan moet word nie.  Kry beslis die regte diensverskaffers, dit maak jou lewe  soveel makliker.  Moenie iemand anders se troue probeer nadoen nie.  Besluit op goed wat eie is  aan julle twee as ‘n paartjie.  Julle is tog uniek, so maak seker julle troue is ook.


wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue wylandgoed troue

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: