Gratis tafel pleknaam kaartjie

laaiafsilk-twine_0001


Tropiese palmboom pleknaam kaartjies vir jou Somer troue. Silk  & Twine verras ons elke maand met die mooiste skryfbehoeftes en vandag kan jy gratis jou pleknaam kaartjies aflaai. As jy die kaartjies gaan laat druk, vrae dat hulle min of meer so vier kaartjies druk per A4 papier. Die sjabloon wat jy aflaai het nie ‘n tafel nommer en persoon se naam op nie. Die beste manier is om dit met ‘n koki pen direk op die gedrukte kaartjie te skryf. Vou die kaartjie in die helfte soos op die foto’s onder om dit te laat staan op jou tafel by elke gas se sitplek. Ons is mal oor Palmbome, want dit gee onmiddellik ‘n tropiese gevoel en Groen is baie in die mode wanneer dit kom by troues en dekor.


silk-twine_0002 silk-twine_0003laaiaf silk-twine_0004 silk-twine_0005


Artikel Krediet: