Marthinus & Leigh-Ann se troue op die luukse Rovos Rail trein

Ons in Suid-Afrika hoor bitter min van paartjies wat op ʼn trein trou en boonop te sê ʼn luukse trein; dus is ons by Mooi Troues super opgewonde om met ons lesers dié ongelooflike Rovos Rail troue van Marthinus en Leigh-Ann met julle te kan deel.

Günther en Jaun, van Mooi Troues, was self bevoorreg om die Rovos Rail trein vanaf Pretoria na Kaapstad te neem en ons lesers kan daardie artikel lees deur hier te klik.  Ons het net lof vir die personeel en die ervaring en almal moet dié trein tenminste een keer in hul lewe ervaar!

Die foto’s hieronder doen ook die trein soveel eer.  Paartjies wat glo dit is buite hul bereik sal aangenaam verbaas wees dat die Rovos Rail trein nie so buitensporig duur is nie.  So oorweeg dit tog om dit as jul trou venue te gebruik.

Rol af en ons weet verseker ons gaan ʼn paar toekomstige bruide oorreed om hul droom trou op die luukse trein te vier.

wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train

Wat was jul troudatum en hoe oud was jul albei op dié dag?


21 Augustus 2018, Leigh-Ann 36, Marthinus 31

wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train

Hoe het julle ontmoet en hoe het julle verloof geraak?


Deur wedersydse werkvriende – Dit was n spesiale, intieme, beskeie oomblik op ons gunsteling strand.

wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train

Vertel ons meer oor hoe of hoekom die bruid spesifiek haar trourok gekies het?


Sy wou spesifiek iets met n sagte romantiese gevoel hê, maar ook iets wat in die trein sou pas.

wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train

Vertel ons meer oor jou trou ringe?


Ons wou iets pragtig, aantreklik, maar nie oorbeklemtoon nie en ons het gevoel Michael Wall Designs kon ons net so gee.

wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train

Vertel ons meer oor jou fotograaf en videograaf?


Ons wou iemand kry wat nie net pragtige oomblikke vang nie, maar ook regtig die gevoel van die dag kan insamel soos dit gebeur het.  Die idee was om ʼn fotograaf te kry wat pragtig tydlose beelde geskep wat ons sal toelaat om ons troudag te herleef.  Ons het besluit om nie ʼn videograaf te hê nie omdat ons gekies het om ons geld op dekor en ʼn fotograaf te spandeer.

wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train

Wat was die merkwaardigste oomblik van die dag en wat sal jy verander as dit moontlik is?


Daardie ongelooflike gevoel van die trein beweeg en die wêreld gaan verby soos ons vries in die tyd en sé: “Ek doen”

Wat sou ek verander?  Die duur van die reis, ek sou op ʼn dag of twee albei maniere bygevoeg het as ons addisionele begroting.

wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train

Hoe het jy die venue gekies en wat was julle inspirasie vir die dekor?


Ons wou iets anders vir ʼn venue hê en net geweet het dat ons venue ʼn tydlose liefdesverhaal moet vertel en gedink het dat Rovos Rail die beste daarvoor pas.  Vir die dekor wat ons vir Jade van Cachet Creative verduidelik het, het sy met die luukse, vintage konsep op gekom om ons plek te komplimenteer en ons liefdesverhaal vertel, sy het ons troue beplan en dit tot die finale detail gestileer.  Ons het lief gehad hoe goed dit alles vasgebind was.

wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train

Vertel ons meer oor jou wittebrood?


Ons het ʼn klein wittebrood in Kaapstad gehad en het nou vanaf middel Desember tot middel van Januarie ʼn maand lank deur Europa reis.

wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train

Wat was julle begroting en hoe het julle daarby gehou en hoeveel gaste het jy gehad?


Ons het 80 gaste gehad, en ek sê eerder nie ons werklike begroting nie, maar ek sou sê ʼn geskikte begroting is R80 000 tot R100 000 vir 80 tot 100 gaste vir blomme en dekor plus miskien R50 000 tot R70 000 vir venue, miskien R20 000 vir fotograaf en dalk R20 000 vir skryfbehoeftes.

wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train

Wat is jou raad aan ander paartjies wat hul troue beplan?


Om ʼn troue beplanner te vind wat jy verbind en wie die regte lys van verskaffers het is van uiterste belang.  Kyk ook na hul portefeuljes en maak seker dat hulle styl jou perfek pas.  Ons het gelukkig so goed met ons verskaffers verbind en elkeen het wonderlike werk gedoen.  As ons kon, sou ons, ons spesiale dag herleef.

wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train wedding on Rovos Rail luxury train

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ʼn internet konneksie het en ʼn toestel wat gekonnekteer is tot ʼn aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ʼn rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ʼn diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: