Niel & Leani se pasta maak verlowing

Niel en Leani is albei passievol oor kos maak en kos eet en die paartjie het hulle gesamentlike passie deel gemaak van hulle mooi verlowing sessie by Rosemary Hill.  Die oulikste deel van die paartjie se storie is dat hulle verloof geraak het in hulle sitkamer onder feetjie-liggies en heerlike tuisgemaakte pasta en sjampanje kolwyntjies.  Die paartjie het getrou 7 Maart 2015.  Hierdie verlowing sessie is definitief  ‘n inspirasie vir baie paartjies wat besig is om hulle troue te beplan.

engagement at rosemary hill2 engagement at rosemary hill engagement at rosemary hill4engagement at rosemary hillengagement at rosemary hill engagement at rosemary hill engagement at rosemary hill


Hoe het julle die eerste keer ontmoet?

Ons het ontmoet deur ‘n gesamentlike vriend.  Ek en Japie was saam op skool en Neil en Japie was saam in die koshuis op universiteit.


engagement at rosemary hill engagement at rosemary hill engagement at rosemary hill engagement at rosemary hill engagement at rosemary hill engagement at rosemary hill


Hoe het julle verloof geraak?

Ons is albei erg lief vir kos maak en kos eet.  Op 18 Oktober 2014 (ons 5 jaar herdenking vandat ons begin uitgaan het) het hy ons huis behang met fairy lights en vir my ‘n ete voorberei van tuisgemaakte vars pasta en sjampanje kolwyntjies (albei my gunsteling)! Hy het op sy knie gegaan in ons sitkamer met die mooiste ring in ‘n “puzzle box” en liggies wat skitter.


engagement at rosemary hill engagement at rosemary hill engagement at rosemary hill engagement at rosemary hill engagement at rosemary hill

Diensverskaffers: