James & Chanelle se Kaapstad verlowing fotosessie

James en Chanelle het verloof geraak op Clifton strand met die son sak as hulle prentjie mooi agtergrond.  Die talentvolle Coba Uys van Coba Photography het die paartjie se mooi verlowing fotosessie afgeneem. Die paartjie se modieuse fotosessie het plaasgevind in die middestad van Kaapstad.  Coba is ‘n fantastiese fotograaf wat ons hoogs aanbeveel vir jou verlowing sessie en troue. Klik hier om na Coba se werk te loer.

Cape Town engagement photo shootJCape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot


Hoe het julle ontmoet?

Ons het by ‘n sosiale geleentheid ontmoet. Ek het hom eerste raak gesien en later die moed bymekaar geskraap om met hom te gaan gesels. Ons het nommers uitgeruil en eers ‘n maand later het hy die moed bymekaar geskraap om my op ‘n date te vra. Nie lank daarna nie was ons dolverlief!


Cape Town engagement photo shootCape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shootCape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot Cape Town engagement photo shoot

Diensverskaffers: