Tim & Karlien se verlowing

Anke Bester het Tim en Karlien se verlowing foto sessie afgeneem.  Karlien vertel ons hoe Tim haar heeltemal onverwags gevra het om te trou en sy deel ook mee dat hul noodgedwonge hul trou datum moes vroeër moes skyf.


Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0002 Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0003 Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0004 Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0005


Hoe het julle ontmoet?

Ek het na sy sussie se Autistiese seuntjie gekyk,  Ethan. Sy skool tydjie was by die familie se musiekwinkel ingerig.


Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0006 Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0007 Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0008 Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0009


Wanneer het julle verloof geraak?

Ons het verloof geraak in die Kaap – die naweek van Die Burger fiets rytoer (nou die Stellenbosch fietsry toer) op 29 November 2014. Ek was onder die indruk ons is oorspronklik Kaap toe vir n fietsry wedren. Tim het ‘n romanties naweek beplan met spoggerige hotelle, “champagne festival” in Franschhoek, ens. Ons het die Vrydag aand by Pepperclub Hotel geslaap en die Saterdag by Lord Charles. Ek was onder die indruk dis net vir fietsry toer. Hy het ook my ring self ontwerp en laat maak by Cape Diamonds. Hy het die Saterdag vir fiksheid toetse gegaan en die ring gaan optel.


Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0010 Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0011 Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0012 Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0013


Wanneer beplan julle om te trou?

Beplanning was vir 24 September 2015 maar toe het dit verskuif na 1 Mei 2015 omdat Tim werk gekry het in die Kaap en ons moes vinniger trek as beplan.


Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0014 Karlien & Tim soos gesien op www.mooitroues.co.za_0015


Diensverkaffer:

Fotograaf:  Anke Bester fotografie