Die Kaapse Flora & Europese gestileerde trou inspirasie

Ons deel vandag die vyfde van die ses gestileerde fotosessies wat in geskryf het vir die Mooi Troues gestileerde fotosessie kompetisie.  Die foto sessie bring die flora van die pragtige Kaap saam met Europese modes.

401 Rozendal wedding venue401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue


Die inspirasie vir ons fotosessie het begin by ons liefde vir die Kaap se pragtige inheemse flora, veral die fynbos wat so uniek is aan ons area. So gaande soos ons is oor ons stukkie wêreld is ons ook baie beïnvloed deur die romanse van Europese modes.

Dit was vir ons belangrik dat wat ons gebruik om hierdie sessie aanmekaar te sit plaaslik bekombaar is, sodoende is dit ‘n realistiese opsie is vir ‘n bruid wat in die Kaap haar troue wil vier.

Om die twee wêrelde saam te bring het ons besluit op ‘n palet van drie kleure: goud, koraal en houtskool-­‐grys. Die Europese invloed word gereflekteer in ons blomme dekor; deur die gebruik van lang tafel rangskikkings.
Die kleur kombinasie gepaar met ons dekor, lokaal en stilering het ons toegelaat om ‘n romantiese en fabelagtige trou-­‐atmosfeer te skep wat ons glo enige bruid sal soos ‘n Suid Afrikaanse prinses laat voel.


401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue Styled Shoot 1_0009 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue width= 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue 401 Rozendal wedding venue width=

Klik hier vir diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids. Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar. Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag. Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer? Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: