Mint, Groen & Wit trou skryfbehoeftes

Mint, Groen en Wit saam in een ontwerp, spel net die woord perfek uit. Ons is mal oor die kleurkombinasie soos julle sal agterkom. Melissa van Pretty in Stains het vir ons die oulike stel skryfbehoeftes ontwerp wat ‘n spaar die datum kaartjie, plek naamkaartjies, tafel nommers en ‘n spyskaart. Ontwerp van die stel skryfbehoeftes is definitief perfek vir die moderne paartjie wat ietsie meer minimalisties, maar tog kreatief soek.  Gebruik van verskillende patrone, in die vorm van blaartjies gee ‘n baie kunstige natuurlike gevoel en die skrif op die kaartjies laat dit amper lyk of dit met die hand geskryf kon wees.  Die skryfbehoeftes sal perfek inpas by enige minimalistiese trou tema.

Wedding Stationery Cape Town_0001Wedding Stationery Cape Town_0002

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuwe tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry. Dan volg die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels wat die eerste dinge is waarna gaste soek wanneer hulle die venue binnekom. Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet. Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, Klik hier om ons Trougids te besoek.

Wedding Stationery Cape Town_0003 Wedding Stationery Cape Town_0004

Diensverskaffers:

Skryfbehoeftes: Pretty in Stains