Mauritz & Suzanne se romantiese verlowing fotosessie

Liefde gebeur soos dit moet, al is dit perongeluk en hoe kan ʼn dame ʼn outjie weerstaan op ʼn motorfiets in uniform.

So het die liefde tussen Mauritz en Suzanne ontstaan en met soveel stokperdjies wat hul saam doen en God as die kaptein van hul “lewens boot” sal die liefde nooit sink nie.

Lees self Suzanne en Mauritz se liefdes verhaal.

Mauritz & Suzanne Verloof soos op Mooi Troues_0001Mauritz & Suzanne Verloof soos op Mooi Troues_0002

Hoe het julle ontmoet?


Suzanne en Mauritz se paaie het perongeluk gekruis. Begin April van 2011 het Suzanne perongeluk die verkeerde Mauritz op Facebook bevriend het. Hulle het mekaar so leer ken. Begin Mei het hy gevra of hy ‘n koppie koffie by haar kan kom drink en sy het ingestem. Hy het op sy motorfiets in sy Lugmag uniform opgedaag… so het sy geweet die koel is deur die kerk. Hulle het begin uitgaan 15Julie 2011.

Mauritz & Suzanne Verloof soos op Mooi Troues_0003Mauritz & Suzanne Verloof soos op Mooi Troues_0004

Waneer het julle verloof geraak?


Ons is verloof op 28 September 2013. Hy het haar wildste drome oortref met ‘n romantiese Fotosessie wat ‘n pragtige ring ingesluit het.

Mauritz & Suzanne Verloof soos op Mooi Troues_0005 Mauritz & Suzanne Verloof soos op Mooi Troues_0006 Mauritz & Suzanne Verloof soos op Mooi Troues_0007 Mauritz & Suzanne Verloof soos op Mooi Troues_0008

Waneer het jul getrou?


11 Oktober 2014 – die mooiste maand het Mauritz en Suzanne hul ewige trou beloof aan mekaar in Gereformeerde Kerk Kameeldrift en onthaal was gehou by Bosboma. Dit was ‘n geseënde troue.

Mauritz & Suzanne Verloof soos op Mooi Troues_0009 Mauritz & Suzanne Verloof soos op Mooi Troues_0010 Mauritz & Suzanne Verloof soos op Mooi Troues_0011 Mauritz & Suzanne Verloof soos op Mooi Troues_0012

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ʼn internet konneksie het en ʼn toestel wat gekonnekteer is tot ʼn aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ʼn rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers:

  • Fotograaf: Monique Brits