Gericke & Amore se asemrowende mooi troudag

Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0001


Ons het absoluut glad nie woorde om te kan beskryf hoe mooi vandag se publikasie is nie en dit stel definitief ‘n standaard vir Mooi Troues.

Die troue van Gericke en Amore het ons na ons asems laat snak. Amore het die mooiste minimalistiese rok gedra wat ontwerp was deur die talentvolle Janita Toerien. Die rok is minimalisties, maar vloeiend en het net genoeg detail op om jou oog te vang. Dit is definitief ‘n klassieke rok, vir ‘n stylvolle bruid. Die eksentrieke dekor is ook iets om van huistoe te skryf. Die gebruik van kleurvolle blomme en vrugte op die onafgewerkte hout tafels skep ‘n boheemse gevoel met die antieke meubels wat alles die prentjie mooi troue afgerond het.

Die verskillende elemente van Rustiek tot Modern, maak die trou styl eensoortig en mens kan nie regtig ‘n spesifieke styl op die troue plaas nie. Die paartjie het definitief uit die boks gedink met hulle troue se beplanning en tot die troukoek is iets heeltemal anders. ‘n Heerlike troukoek gemaak uit lae pannekoek, is verseker ‘n heerlike en oulike idee vir ‘n troukoek.

Ons sê baie dankie aan Nikkie Meyer wat haar taak baie goed kwyt geraak het om die troue op so onvergeetlike manier vas te vang.


Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0002 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0003 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0004 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0005 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0006 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0007 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0008 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0009 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0010


Hoe het julle die eerste keer ontmoet? 

AMORE: Gericke se oudste suster is my peetma want ek was vir baie jare in haar nasorg sentrum.  Ons het een middag in 2009 by haar gaan kuier op die plaas en toe was Gericke daar.  My ma het met die wegry nog gesê ek moenie verlief raak nie want ouens soos Gericke het altyd ‘n meisie. Sy was gelukkig verkeerd en daarna het ons meer gereeld op die plaas gaan kuier..


Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0011 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0012 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0013 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0014 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0015 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0016


Hoe het julle verloof geraak? 

GERICKE: Met ‘n groot gesukkel!  Ek het dit ‘n hele naweek vol avontuur en uitstappies gemaak en met die hoogtepunt op Sondagoggend. Ons het die Vrydag begin met ‘n lekker ete by ons gunsteling restaurant.  Saterdag het ons na Kaapstad se blommemark waar Amore soveel blomme kon kies as wat sy wou, waarna ons ontbyt in Kloofstraat geëet het. Daarna het ons pannekoek in Riebeeck-Kasteel gekry.

Sondag het ek drie keer probeer vra maar elke keer was die oomblik nie reg nie.  Uiteindelik het ek haar na Du Toitskloof Pas geneem waar ons met ons heel eerste rit na Stellenbosch oor alles van Tafelberg na Paarl uitgekyk het, en haar gevra om te trou.


Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0017 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0018 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0019 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0020 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0021


Hoe lank was julle saam voor jul getrou het? 

AMORE: Offisieel so bietjie meer as vyf jaar – ons het ons verhouding in April 2010 vir almal aangekondig, en van daar af was dit een ongelooflike avontuur.


Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0022 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0023 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0024


Advies wat julle aan ander paartjies kan gee? 

AMORE: As dit by die beplanning van julle troue kom, doen wat julle graag wil doen.  Daar is gans te veel familie wat aanspraak maak op die dag en hulle sin wil kry terwyl eintlik julle dag is.  Dit is vir baie paartjies die eerste groot projek wat hulle saam sal aanpak, en as die familie alles oorneem, neem dit baie weg van julle smaak en voorkeure.

GERICKE: En as dit by die basis van ‘n goeie verhouding kom – leer om openlik en deeglik te kommunikeer. Om getroud te wees is die opperste vorm van spanwerk – as mens vroeg leer praat dan kan mens vinniger vorentoe beweeg en ‘n sterk huwelik bou.


Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0025 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0026 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0027 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0028 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0029 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0030 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0031 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0032 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0033 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0034 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0035 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0036 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0037 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0038 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0039 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0040 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0041 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0042 Amore & Gerick se troue op Mooi Troues_0043


Diensverskaffers: