Kerri & Ivano se troue

Keri en Ivano het die prag plaas Vrede en Lust gekies vir hul Italiaans inspirerende troue.  Ivano is Italiaans en hy en Keri het tyd in Italië saam spandeer en toe besluit om dit in hul troudag te implementeer. Daar was baie Roosmaryn, Laventel en natuurlik baie wyn en ons by Mooi Troues weet ons lesers sal dié troue baie geniet.

Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0003 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0004 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0005 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0006 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0007 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0008


Hoe het jul ontmoet?

Ons het ontmoet by 43 Airschool terwyl ons besig was met ons kommersiële vlieënier lisensies.


Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0009 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0010 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0011


Hoe het Ivano jou gevra om te trou?

Ons het vir 4 weke deur Europa getoer en die tweede week het Ivano my gevra om te trou in San Donato, ‘n klein dorpie in die Chianti wyn streek in Tuscany. Ons albei is gek oor Italië so Ivano kon nie ‘n beter plek gekies het om my te vra om met hom te trou nie.


 

Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0012 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0013 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0014 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0015 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0016 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0017 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0018 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0019 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0020 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0021


Beskryf jul troue:

Perfek, alles waar van ons kon droom. Ons wou ‘n modern wit troue gehad het met ‘n tikkie Italië. Ons het baie room kleurige rose, roosmaryn, laventel en olyf takke in ons dekor gebruik. Ons tafel plan was gedruk en geplak op wyn bottels en die spyskaarte was Italiaans gedruk. Ons het ‘n begroting gehad en ek het so bietjie oor dit gegaan, maar dit was elke sent werd!


Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0022 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0023 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0024 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0025 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0026 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0027 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0028 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0029 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0030


Advies aan paartjies wat nog moet beplan

Geniet elke oomblik van die beplanning van jul troue want tyd gaan so vinnig verby. Gaan kyk na verskillende veneus en wanneer jul die perfekte plek gekry het boek dit dadelik. Dieselfde geld vir die fotograaf. As die begroting dit toelaat kry ‘n trou beplanner wat die druk van jul op jul troudag afvat.


Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0031 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0032 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0033 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0034 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0035 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0036 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0037 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0038 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0039 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0040 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0041 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0042 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0043 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0044 Ivano en Keri se troue soos op Mooi Troues_0045

Diensverskaffers: