Lente tussen die Proteas

Vandag deel ons ‘n kleurvolle gestileerde fotosessie wat enige koue en Grys Winterdag sal opkikker. La Belle Vita Photography het ‘n dinamiese span bymekaar gekry om die ongelooflike mooi gestileerde fotosessie ‘n sukses te maak.  Die tema agter die fotosessie is die nasionale blom van Suid-Afrika, die Protea.  Bruidjies wat vir ‘n natuurlike, vintage en rustiek trou tema wil gaan sal geïnspireer word deur die span se werk wat uitgebeeld word in die mooiste kiekies

Oh Yay Stationery_0001

Oh Yay Stationery_0002Oh Yay Stationery_0008 Oh Yay Stationery_0007

Inspirasie vir die fotosessie?


Ek is ‘n natuur, kaalvoet, natuurlike stowwe, sonskyn, blomme en ‘n briesie deur my hare kind. Daar is baie van my werk wat geïnspireer word deur die skoonheid rondom ons en ek is lief vir die gebruik van die medium van die natuur om ‘n kreatiewe fotografiese visie uit te druk.

Hierdie keer was die inspirasie die Protea, ons nasionale blom – vir sy kompleksiteit en skoonheid.

Oh Yay Stationery_0006 Oh Yay Stationery_0005 Oh Yay Stationery_0004 Oh Yay Stationery_0003

Wie het die fotosessie gereël?


Die sessie was die idee van Leroné, eienaar en fotograaf vir La Belle Vita Photography en die dag was gekoördineer tot elke laaste detail.

Lente tussen die Proteas_0001 Lente tussen die Proteas_0002 Lente tussen die Proteas_0003 Lente tussen die Proteas_0004 Lente tussen die Proteas_0005

Wat was die mees spesiale oomblik van die fotosessie?


Eerlik, kan ek nie uit wys ‘n enkele oomblik. Elke klein detail het bymekaargekom om te maak vir ‘n kreatiewe ervaring soos geen ander.  Ek is so nederig in staat om te werk met die beste van die beste in hul onderskeie bedrywe, wat ‘n besliste hoogtepunt was!

Lente tussen die Proteas_0006Lente tussen die Proteas_0012 Lente tussen die Proteas_0011 Lente tussen die Proteas_0010 Lente tussen die Proteas_0009 Lente tussen die Proteas_0008Lente tussen die Proteas_0013 Lente tussen die Proteas_0014 Lente tussen die Proteas_0015

Advies aan paartjies wat hierdie inspirasie wil volg?


As jy ‘n aardse, rustieke, vintage en woodsy geïnspireerde troue beplan, is die stilering en dekor items ideaal om jou kreatiewe sappe te laat vloei. Nou kan jy net jou eie persoonlike gevoel gee vir jou spesiale dag. Moenie bang wees om natuurlike en moderne aspekte te kombineer in jou ontwerp en speel met kleur palet opsies. Die dae van slegs sekere kombinasie van kleure en teksture is lank weg.

Ons wil graag ons medewerkers bedank wat uit hul pad gegaan het om hierdie dag ‘n fenomenale sukses te maak! ‘n Spesiale woord van dank aan ons paartjies wat lewe, liefde en lag in ons foto’s bygevoeg het om ons te help om ‘n storie met foto’s te vertel.

Die La Belle Vita Fotografie Span

Lente tussen die Proteas_0016 Lente tussen die Proteas_0018 Lente tussen die Proteas_0007Lente tussen die Proteas_0019 Lente tussen die Proteas_0020 Lente tussen die Proteas_0021 Lente tussen die Proteas_0022 Lente tussen die Proteas_0023 Lente tussen die Proteas_0024Lente tussen die Proteas_0025 Lente tussen die Proteas_0026 Lente tussen die Proteas_0027 Lente tussen die Proteas_0028 Lente tussen die Proteas_0029 Lente tussen die Proteas_0030Lente tussen die Proteas_0031 Lente tussen die Proteas_0032 Lente tussen die Proteas_0033Lente tussen die Proteas_0037 Lente tussen die Proteas_0038 Lente tussen die Proteas_0039 Lente tussen die Proteas_0040 Lente tussen die Proteas_0041 Lente tussen die Proteas_0042 Lente tussen die Proteas_0034 Lente tussen die Proteas_0035 Lente tussen die Proteas_0036

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: