Nicholas & Amber se Waterfront verlowing fotosessie

Nicholas het regtig vir Amber ‘n voorbeeld gestel toe hy die dag vir haar vra om sy vrou te wees.  Ons gaan nie te veel verklap nie en die asemrowende fotos sal die praat werk self doen.  Rol af en geniet die luukse Waterfront verlowing fotosessie.

luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photosluxury yacht cape town engagement photosluxury yacht cape town engagement photosluxury yacht cape town engagement photosluxury yacht cape town engagement photos

Hoe het julle die eerste keer ontmoet?


Amber en ek het ‘n Gauteng Touch Rugby oefening bygewoon waar ek hard probeer het om Amber te beïndruk.

luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos

Hoe het julle verloof geraak?


 Ek het vir Amber op n katamaran by Clifton strand teen sononder in Kaapstad gevra om my te trou.

luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos5 Nicholas en Amber Verlowing soos gesien op www.mooitroues.co.za_0026 Nluxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos Nluxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos luxury yacht cape town engagement photos

Wanneer beplan julle om te trou?


Februarie 2017

luxury yacht cape town engagement photosluxury yacht cape town engagement photosluxury yacht cape town engagement photos

Diensverskaffers:

Fotograaf: Ilse de Klerk