Heike & Pieter se verlowing

Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0001

Die verloofde paartjie wie se foto’s ons vandag met julle deel is Pieter en Heike. Hulle droom troue sal in die plattelandse plaasdorpie, Villiers, in die Vrystaat gehou word.

Die paartjie het verloof geraak een aand by Emperors Palace Hotel en albei van hulle se families was daar om dit te beleef. Pieter het met gloeilampies laat skryf, “Sal jy met my trou?” en op sy knie gegaan en vir Heike die groot vraag gevra. Verlowings is van ons gunsteling dele van die huwelik en is die begin van soveel wonderlike dinge.

Nola Photography het die paartjie se pragtige verlowingsfoto’s geneem.

Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0002 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0003


Wat is julle droom troue?


Ons droom troue is op ‘n plattelandse plaasdorpie, Villiers, in die Vrystaat. Onder ‘n groot denneboom waar almal saam met ons die oorwinningslied sing. In ‘n markiestent waar ons ‘n meditereense gevoel met die kos wil skep. Ons is altwee familie mense, en die troue sal ‘n familie troue wees saam ons spesiale vriende. Die dag gaan klasiek, stylvol en baie vrolik wees, met twee bruidsmeisies, twee strooijonkers, nege blommemeisies en twee hofknapies. Ons gaan ‘n behoorlike bruilofsfees hou tot vroeg die volgende oggend

Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0004 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0005 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0006 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0007 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0008 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0009


Hoe het julle ontmoet?


Dit was ‘n warm somersdag in Jeffreysbaai 2007. Ek was nog op skool en Pieter ‘n student. ‘n Vriendin wat ons altwee ken het vir Pieter gesê om my te kom groet. Haar woorde aan hom was: “Jy het die saadjie geplant gee hom nou water.” Sewe jaar later weer in Jeffreysbaai 2013 het alles begin. Hy het vir eens en altyd my voete onder my uit geslaan en ek was van die begin af verlief.

Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0010 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0011 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0012 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0013 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0014 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0015 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0016 Pieter & Heike as seen on www.mooitroues.co.za_0017


Diensverskaffers:


Fotograaf: Nola Photography | Blomme en dekor: Lucretia Schabort
Venue: Niki’s Stone house| Ontwerper: CLARIS