Pienk & Wit Trou Inspirasie

pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0001

Ons deel vandag ‘n vrolike gestileerde fotosessie met jou. Mooi Troues het ‘n gestileerde fotosessie by Langkloof Roses buite Paarl gehad om jou met inspirasie te voorsien vir die gebruik van pienk en wit skakerings as jou kleurskema.

Die talentvolle blomme ontwerper, Heike van Fleur Le Cordeur was verantwoordelik vir die blomme rangskikkings en ook Bernice, ons model, se krans.  [kraak] Wedding and Event Coordination was in beheer van die stilering en koördinering van die fotosessie.

Bernice se grimering en hare is gedoen deur die talentvolle Chantelle Landman, ‘n Kaapstad gebaseerde grimering kunstenaar. Günther Schubert het die pragtige foto’s geneem vir die gestileerde fotosessie.

Die idee agter die fotosessie is om jou te wys hoe om met sagte kleure te werk, maar nogsteeds ‘n elegante en baie sterk gevoel te skep vir jou troue. Die tema is perfek vir enige seisoen van die jaar, maar jy kan wel ‘n skouer baadjie kry vir die rokkie indien jy bietjie koud kry. Ons wil ‘n spesiale dankie sê aan Langkloof Roses wat hulle venue vir ons aangebied het op baie kort kennisgewing. Bernice se rok is van Ever After en is die Trieste rok van die White One by Pronovias group reeks.

pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0002 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0003 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0004 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0005 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0006 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0007 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0008 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0009 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0010 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0011 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0012 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0013 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0014 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0015 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0016 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0017 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0018 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0019 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0020 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0021 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0022 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0023 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0024 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0025 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0026 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0027 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0028 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0029 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0030 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0031 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0032 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0033 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0034 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0035 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0036 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0037 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0038 pienk stileerde fotosessie - GUNTHERSCHUBERT.COM_0039

Diensverskaffers: