Magdalé & Dewet se troue

Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (28)

Magdalé en Dewet het by die pragtige venue Pampoenkraal buite Durbanville getrou. ‘n Regte plaas troue op een van die mooiste wynroetes in Durbanville, Kaapstad.

Magdalé en Dewet het ‘n pragtige, sagte kleurskema vir hulle troue gekies. Dít skep ‘n baie elegante atmosfeer, wat ‘n baie mooi prentjie skep vir troufoto’s.

Een van ons gunstelinge bydraes van dié troue is die troumotor en Magdalé se pragtige goue skoene wat gemaklik is, maar tog óók stylvol.

Die talentvolle Black Balloon Photography het die foto’s geneem.

Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (1) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (2) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (3) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (4) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (5) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (6) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (7) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (8) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (9) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (10) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (11) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (12) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (13) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (14) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (15) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (16) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (17) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (18)

HOE HET JULLE VERLOOF GERAAK?

Ons was vir ‘n naweek wegbreek na Arniston, waar ons ‘n paar ja tevore ook tyd spandeer het. My man het my toe geneem na ‘n pragtige see uitsig, waar hy op sy kniee gegaan het en my gevra het om met hom te trou. Ons het toe die res van die naweek in die pragtige dorp deurgebring en dit was werklik ‘n onvergeetlike naweek.

Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (19) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (20) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (21) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (22) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (23) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (24) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (25) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (26) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (27) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (28) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (29)

WAT HET JULLE TROU DAG SO SPESIAAL GEMAAK?

Ons troue was klein en intiem en elke person was persoonlik uitgekies om die dag saam met ons te deel. Dit was ‘n perfekte somersdag en almal het die dag geniet. Elke oomblik van die dag was perfek en om natuurlik met my beste vriende te trou het die dag perfek afgesluit.

Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (30) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (31) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (32) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (33) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (34) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (35) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (36) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (37) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (38) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (39) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (40) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (41) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (42) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (43) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (44)

ADVIES VIR PAARTJIES:

Neem elke oomblik in, die dag vlieg verby, so probeer so veel as moontlik tyd met jou man/vrou spandeer.

Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (45) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (46) Magdale & Dewet - Gevind op www.mooitroues.co (47)

Diensverskaffers: