Vir die fotohoek: Jakkals masker

Fotohoekie’s is deesdae die nuutste tendens vir troues en skep baie plesier vir beide die gaste en die trou paar op hul spesiale dag. Jy kry die oulikste ‘props’ vir foto hoekies. Ons vriende by Nooi Kreatief het vir ons die mooiste jakkals gesigskerm gemaak wat jy gratis kan aflaai by Mooi Troues en druk by jou huis. Hierdie ontwerp sal mees effektief wees as dit gedruk word op ‘n stewige karton.

Nadat jy dit gedruk het knip die jakkals se gesig en oë uit met ‘n matmes of skêr, gebruik nog ‘n stuk wit karton en gebruik ‘n potlood om die masker se buitelyne daarop te trek.

Knip dan die karton uit wat jy dan aan die agterkant van jou masker sal vasplak nadat jy jou stokkie in die middel van die gedrukte masker en die wit papier gesit het. Gebruik lekker sterk gom om dié twee aanmekaar te plak.DIY Jakkals_0001

DIY Jakkals_0002

kliek

DIY Jakkals_0003

kliek