Brandon & Carmen se stylvolle bekoorlike troue

In die artikel van Mooi Troues deel ons die stylvolle bekoorlike troue van die pragtige bruidspaar, Brandon en Carmen.  Dié paartjie was na 6 maande verloof gewees, hul liefde vir mekaar is só spesiaal.  Vir Brandon en Carmen was dit definitief liefde op eerste oogopslag en het hul 9 maande na hul eerste afspraak getrou.  Ons is baie opgewonde om hierdie paartjie se liefdes storie met julle te kan deel,

Die bruidspaar was albei betrokke met hul troue se beplanning.  Brandon en Carmen het 50 gaste gehad wat hul stylvolle bekoorlike troue bygewoon het in Johannesburg.  Die liefde en ondersteuning van hul vriende en familie is wat dié troue só spesiaal maak.  Brandon en Carmen is albei baie stylvolle mense en wou dit deur hul hele stylvolle bekoorlike troue bring.

Verder speel die troue met elegante en stylvolle dekor elemente.  Die trou dekor en styl van hul troue vat ʼn baie tradisionele benadering, wat gekomplimenteer word met wit en groenigheid.

Brandon en Carmen se trou storie is só pragtig vasgevang deur die talentvolle trou fotograaf, Wynand van der Merwe Photography.  Al het die reën geval, het hy het dit tot sy voordeel gebruik wat jul meer van hieronder sal sien.  Die paartjie en hul trougaste het absoluut net lof vir Wynand van der Merwe Photography.

Hulle gee ook baie unieke advies oor ʼn wittebrood, wat ons self dink kan vreeslik opwindend wees vir ʼn pasgetroude paartjie.

Rol nou gerus af en geniet Brandon en Carmen se stylvolle bekoorlike troue.

Paartjie se Liefdesreis:


Ons het ontmoet op ʼn aanlyn “dating app”, albei huiwerig om op hierdie manier te ontmoet, maar albei gee liefde ʼn laaste skoot voordat ons die hoop op romanse prysgegee het.  Ons eerste afspraak was op Valentynsdag 2021.  Slegs 6 maande later het hy op ʼn pragtige manier my gevra om te trou, voor al ons vriende en familie by die plek waar ons ons eerste afspraak gehad het, Nirox Park.  Dit was ʼn verrassing wat ek nie verwag het nie en hy het vir my my droom verloofring gegee wat dit alles soveel meer spesiaal gemaak het.

Die Verlowing Tydperk:


Ons was net 3 maande verloof en is toe 9 maande later getroud van die dag wat ons ontmoet het.  Ons het die meeste van die beplanning self gedoen met die hulp van @Lanicecreates wat ons geïnspireer het met haar kreatiewe genialiteit en uitvoering.

Trou Begroting:


Ons het 50 gaste gehad volgens Kovid-protokolle, en het aanvanklik gedink ons het ʼn lae begroting vir ons troue, maar het uiteindelik R100 000 oorskry en het ook van ons ​​wittebrood-begroting gebruik.

Ten spyte van onderhandelings koste om elke hoek, het ons uiteindelik besluit om nie ʼn wittebrood na die troue te hê nie, maar eerder 12 mini-wittebrood te hou, 1 of 2 nagte weg aan die einde van elke maand vir die volgende jaar by ʼn plaaslike bestemming wat ons nog nooit tevore ervaar het nie, gee ons ʼn jaar lange wittebrood.  Tot dusver was dit die beste trou raad wat ons gee.

Merkwaardigste Oomblikke:


Vir hom was dit om te sien hoe ek in my trourok in die trougang afstap na die kapel om hom by die altaar te ontmoet.  Hy kon skaars sy trane terughou en dit was ʼn betowerende oomblik vir ons albei.

Op ons troudag, was ons 6 maande swanger en het ons nog nie die geslag van ons baba geweet nie.  Só vir my was dit die geslag-onthulling met ons vriende en familie wat die mees onvergeetlike oomblik was.  Ek was span-blou en hy was span-pienk, die konfetti-kanon het pragtige blou vlamme in die lug gebars en ons het gevier asof dit Nuwejaarsaand was met luide gejuig en drukkies en gelag oor my man se teleurstelling.  Dit was soveel pret en vol liefde en vreugde.

Die ‘nie-so-perfek’ oomblikke:


Daar was so baie klein goedjies wat nie volgens plan verloop het nie, maar die snaaksste was dat ek vergeet het om die kousband op my bobeen te sit, so toe die MC aankondig dat hy die kousband onder my trourok moet ‘vat’, het ek gevries.  Ons het uiteindelik eerder ʼn roos gebruik en moes die kousband vir die meneer gee ná die troue  wat die roos gevang het.

Paartjie se styl:


Ons hou albei van ʼn elegante styl en dit was deurgetrek in alles van die trou venue tot die dekor, ons kleredrag en ons foto’s.

Die Besluitnemingsproses:


Ons het albei by besluitneming betrokke.  Hy wou net so graag deel wou wees van elke beplannings detail soos ek.  Dit was immers albei ons troudag, en op 41 en 39 is dit ook albei ons eerste troue.

Venue & Dekor:


Die venue was Avianto in Johannesburg.  Die trou venue het net bo al die ander venues uitgestaan, die kandelare in die banketsaal pas perfek by ons elegante styl.

Vermaak:


Frostbeats was ons platejoggie en hy was briljant.

Advies aan toekomstige bruide & bruidegomme:


Brandon:

Moenie geïntimideerd voel om deel te wees van die beplanning of die proses nie.  Onthou dis jou troue ook.

Carmen:

Jy hoef nie die bank te breek om die troue te hê wat jy wil hê nie.

Gunsteling Diensverskaffers:


Beslis ons fotograaf, hy was ongelooflik van die eerste telefoonoproep af.  Hy het ons ʼn wonderlike pakket gegee, meer tyd saam met ons spandeer op die dag as waarvoor ons hom betaal het en ons weggeblaas met sy vermoë om ongelooflike oomblikke vas te vang.  Meer nog, selfs ons gaste het dit geniet om hom vir die dag by ons te hê, hy is net ongelooflik.  Dit het op die dag gereën en ek was so hartseer dat ek nie foto’s sou kry om ons groot dag vas te vang nie, maar hy het wat ʼn ramp kon gewees het, letterlik ook in reënboë verander.  Daar was ʼn pragtige reënboog aan die einde van die stortreën wat hy met elegansie kon vasvang en goed was.

Eerste Dans:


Ons het op Anthony Hamilton gedans, ‘Best of me‘ as ʼn verbintenis tot mekaar.  Ek het 2 linker voete, so ritme en ek gaan nie goed saam nie, en ja ons het geoefen maar nie genoeg nie.  Op die dansvloer het hy my gelei oor hoe om te dans, dit was regtig oulik.  Hy lei my steeds en ek vertrou hom.

Mooi Troues Diensverskaffers:

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids. Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar. Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag. Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ʼn diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer? Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: