Andrew & Kirsten se pragtige bruilofsfees

Bride and groom in Maroon suit with bulldog

Die troue van  Andrew & Kirsten is propvol oulike trou idees.  Ons by Mooi Troues weet ons lesers sal dié trou baie geniet.

Die eerste vir ons was hoe oulike die paartjie se English Bulldog was op die troudag.  Sy naam is Henry en hy was definitief die “show-stopper” van die dag!  Ons sien die altyd net op Pinterest dat paartjies hul vierbeen-kinders deel maak van hul troue.

Kirsten se twee gunsteling kleure is Boergondië en donkergroen en is  as primêre dekor kleure gekies.  Andrew het selfs aantreklik gelyk in ‘n Boergondië troupak.  Dit is definitief iets anders en  paartjies wat besig is om hul troue te beplan moenie bang wees om te eksperimenteer met kleur nie.

Andrew & Kirsten se pragtige bruilofsfees was gehou in Plettenbergbaai.  Wanneer jy die dorp se naam hoor dink mens net aan ‘n luukse vakansie kusdorp met mooi strande.  Tog het Andrew en Kirsten op ‘n wynplaas getrou in Plettenbergbaai.

Nou toe, hier is baie oulike trou idees hier onder.  Rol af en geniet Andrew & Kirsten se pragtige bruilofsfees.

Julle troudatum en Ouderdom van paartjie op troudag?


23 Maart, Kirsten was 29 en Andrew 30

English bulldog at wedding

Hoe het julle mekaar ontmoet en wie het wie gevra om te trou?


Ons het mekaar op hoërskool ontmoet.  Ons het op die 21ste verjaardag partytjie van een ons gemeenskaplike vriende langs mekaar gesit.  Daai tyd was ons toe 15 en 16 jaar oud.

Andrew het Kirsten gevra om met hom te trou.  Hy het haar op ‘n verrassingsreis na Zanzibar geneem – hy pak haar tas en alles gepak.  Sy het glad nie geweet waarheen hulle gaan nie, totdat hulle op die lughawe aankom het.

Die hele week het hy die ring saam met hom gedra op soek na die regte geleentheid.  Hy het een gevind en haar gevra om te trou terwyl hul op die laaste dag van die vakansie ‘n kerslig aandete op die strand gehad het.

daniel wellington watch maroon suit maroon suit maroon suit maroon suit

Vertel ons meer oor hoekom die bruid haar spesifieke trourok gekies het?


Ek wou aanvanklik ‘n rok laat maak, so het ek na ‘n paar plekke gaan om verskillende style te aan te pas.  By De la Vida in Fourways, Johannsesburg het ek die mooiste Rosa Clara rok aangepas.  Ek en my ma het albei trane in ons oë gekry en daar het ek dadelik besluit dit is my rok!  Dit het baie van die stres weggeneem om ‘n rok te maak soos wat ek in gedagte gehad het.

English bulldog at wedding

Vertel ons meer van jul ringe


Ons wou eenvoudige ring hê.  Andrew het die verloofring ontwerp en ons het nog altyd van die idee gehou dat die trouring om die vorm van die verloofring moet pas, amper soos twee legkaartstukke wat volgens ons ‘n fantastiese metafoor vir die huwelik is.  Ons ringe was in Johannesburg gemaak by goudsmid, Mark Whiteborn.  Die ringe was op ons troudag na die kansel gebring deur Henry, ons English bulldog.

English bulldog at wedding English bulldog at wedding English bulldog at wedding

Vertel ons meer oor die fotograaf en jul videograaf


Ons fotograaf was Michelle van Staden van Michelle fotografie en ons videograwe was Abigael & Calvin Thompson van die Wedding crashers.  Ons kon nie vir ‘n beter span gevra het om ons troudag vas te vang nie.  Hulle is almal so ongelooflike talentvolle en wonderlike mense, wat die ervaring baie beter maak, aangesien julle geneig is om baie tyd saam deur te bring op die groot dag.

Ons het ook ‘n verlowing fotosessie gehad met Michelle wat regtig fantasties was.  Dit was ‘n wonderlike geleentheid om haar te ontmoet en dit het ons gemaklik gemaak.  So het ons bekend geword met wat om te verwag op die dag.  Michelle was regtig ongelooflik.

Abigael en Calvyn was absoluut fantasties.  Ons het ‘n aantal van hul huwelik video’s gesien en dadelik geweet dat hulle ons troudag moet afneem.

Wat is jul advies aan ander paartjies wat besig is om hul troue te beplan?


Raad vir bruide – Die belangrikste is om pret te hê en die dag te geniet.  Moenie vasgevang raak in die spanning van organisering van dinge wat op die dag verkeerd kan gaan (en dinge sal verkeerd gaan – ons het ‘n kragonderbreking gehad tydens hare en grimering).  Dit is die wonderlikste en besonderse dag van jou lewe en jy wil nie tyd spandeer nie aan stres nie.

Raad vir bruidegomme – Om pret te hê tydens die beplanning.  Probeer om nie vasgevang te raak in die spanning wat met die organisering gepaard gaan nie.  Probeer tyd neem om dit alles in te neem, dit kan oorweldigend wees, maar dit is so belangrik om ‘n oomblik te neem en rond te kyk.  Dit is die beste dag van jou lewe.

Wat was die merkwaardigste oomblik van dié dag en wat sou julle verander indien moontlik?


Die merkwaardigste oomblik was toe ons mekaar die eerste keer by die seremonie gesien het.  Dit was ‘n oomblik wat ons albei so lank voor gewag het en toe dit uiteindelik aankom, was dit een van die beste oomblikke in ons lewens.  Andrew, gewoonlik nie ‘n emosionele man nie, het trane gestort en dit was regtig so spesiaal.

Ons sal glad nie ‘n ding verander nie.

Hoe het julle die venue gekies en wat was die inspirasie vir jul dekor?


Ons wou in Plettenbergbaai trou, want dit is ‘n baie spesiale plek vir ons omdat ons altyd daar in St. Francis vakansie hou. Kay & Monty was die perfekte omgewing – ‘n wynplaas net buite Plettenbergbaai.

Ons het Boergondië en donkergroen as ons primêre kleure gekies omdat dit twee gunstelinge van my is (die bruid) en ons het gevoel dat hulle goed werk met die wynplaas-omgewing.  Ons wou dinge eenvoudig hou, aangesien die lokaal self so mooi was.

Wat was jul begroting en hoe het julle daarby gehou? Hoeveel gaste het julle onthaal?


Daar was 150 gaste.

Ons het nie ‘n streng begroting voor die tyd opgestel wat waarskynlik ‘n fout was nie.  Ons probeer binne perke te hou, maar dit kan baie moeilik wees by die beplanning van ‘n troue!  As ons sou kon teruggaan, sou ons probeer om beter te wees in hierdie verband.

wedding cakes

Vertel ons meer oor jul eerste dans


Die liedjie keuse was ‘I love you always forever’ by Betty Who.  Ons wou iets lewendig hê, want ons wou ‘n vinnige dans hê.  Die twee van ons het glad nie ‘n idee gehad waarmee ons besig was nie.  ‘n Vriend van ons het ons hulp aangebied en ‘n paar truuks op YouTube geleer!  Ons het tuis in ons eetkamer geoefen en die dag voor die troue die laaste oefening gehad.  Gelukkig het ons albei al ons passies onthou!

English bulldog at wedding

Vertel ons meer van jul Wittebrood


Ons wittebrood het twee dele.

Die eerste was dat ons twee na die troue op pad is na Zanzibar vir ‘n welverdiende R & R.  Die plek in Zanzibar was baie spesiaal vir ons en dit was baie naby aan waar ons verloof geraak het.

Na ons R&R in Zanzibar, het ons daarna ‘n 7-dag “buddymoon” -uitstappie na Val d’sere in Frankryk gehad met 12 van ons vriende.

Diensverskaffers