Deftige waterverf Groen trou uitnodiging

Ons is baie opgewonde om vandag se trou uitnodiging met ons lesers te deel.  Voordat ons gesels oor dié deftige trou uitnodiging, wil ons eers ‘n spesiale verwelkom sê aan Hayley van Invitation Café in Durbanville.  Sy is nou deel van Mooi Troues se skryfbehoefte bydraer-span en ons sien uit daarna om nog baie van haar mooi ontwerpe met jou te kan deel.

Vandag se trou uitnodiging is geïnspireer deur Groen blare en die natuur.  Hierdie deftige waterverf blaar illustrasie is perfek vir die paartjie wat opsoek is na ‘n manier om die natuur te implementeer in hulle troudag.  Die ontwerp is nie net modern nie, maar gee ook ‘n gevoel van die natuur en lewe terwyl die kerswas seël definitief ‘n baie deftige gevoel aan die uitnodiging bied.

Artikel Krediet: