Hout ‘Hipster’ skryfbehoefte inspirasie

Oh Yay Stationery_0001


Hierdie stel is vir die nuwerwets ghoeroe bruidspaar wat graag wil uitstaan ontwerp deur die talentvolle Emmarentia van Oh Yay. Die ontwerp styl is baie modern en pas by die ‘Hipster’ tendens. Dit werk ook baie goed by ’n ‘rustiek’ troue. Die stel kan gedoen word in verskeie materiale, afhangend van die begroting. Hierdie styl werk ook baie goed as mens dit liewer op papier gedruk wil hê. Hout items werk natuurlik duurder uit as papier items, maar as jy die begroting het en graag iets anders wil doen, is dit definitief die moeite werk. Die materiaal wat gefotografeer is, is Bamboes, wat mooi werk want dit het die hout-gryn tekstuur wat dit daardie ekstra rustieke element gee.


Oh Yay Stationery_0002 Oh Yay Stationery_0003 Oh Yay Stationery_0004 Oh Yay Stationery_0005 Oh Yay Stationery_0006 Oh Yay Stationery_0007 Oh Yay Stationery_0008


Artikel Krediet: