ʼn Weelderige gestileerde fotosessie

Vandag bied verskeie diensverskaffers weer ʼn uitmuntende eindresultaat in die vorm van ʼn gestileerde fotosessie by ʼn venue in Johannesburg.  Die fotosessie het ʼn algehele gevoel van adellikheid tussen die ou geboue en ryk kleurpalet wat deurentyd gebruik word.  In dié artikel word daar meer vertel oor die kleur keuses asook hoe daar besluit is om elke klein element by te voeg tot die algehele prentjie.  Die diensverskaffers het ook ʼn pragtige tafel uiteengesit met breekware wat jou herinner aan Mervyn Gers tipe keramiek produkte.  Dit is ʼn slim idee as jy wil wegskram van die gewone breekware vir jou tafel.  Algeheel kan die Mooi Troues span sê dat hierdie weereens ʼn uitmuntende eindresultaat is.

Wie het die fotosessie gereël?


Stefan van Salt ʼn Pepper Photography het aanvanklik alles begin reël.  Van daar af het almal aanboord gekom en die reëlings saamgedoen.

Hoe het julle die span diensverskaffers gekies vir die projek?


Hierdie verskaffers wat gekies is, verteenwoordig ʼn sekere styl en het almal baie passie vir wat hulle doen.  Ons het almal ʼn liefde vir mooi stilerings elemente en die ontwerp van ʼn unieke tafel vir ʼn paartjie se tema. As trou vakkundiges, het ons saam met byna elke plaaslike verskaffer gewerk. Ons kan die beste aanbeveel deur ons gestileerde fotosessies.

Wat was die inspirasie vir jul fotosessie gewees?


Ons wou gaan vir welige, gewaagde kleure met ʼn diep Boergondie inspirasie, met ʼn paar welige pienk kleure in die Bourgondie kleurpalet ingevoeg om die dramatiese eetgerei saam met die swart tafeldoek, grys tafeldoek, goue dekor, Boergondië en donkerblou kerse op te kikker.  Die welige kleure van die blomme (rooi, pienk, Boergondië en koraal peonies, anemone en rose) het die donkerblou skryfbehoeftes en donkerblou glase deur Dream Canvas Events baie goed aangevul. Die eiervrug-kleurige servette wat met ʼn knoop ontwerp bygevoeg is, gee dit ʼn ryk en formele gevoel aan die tafel – wat perfek is vir ʼn plek soos Shepstone Gardens.  Dit was ʼn anders en meer kreatiewe aanpak op die gewone Boergondië, donkerblou en goue winterstyl wat baie populêr is op die oomblik.

Wat was vir jou die spesiaalste deel van die fotosessie?


Die spesiaalste deel behalwe die stilering en die opstel van die bruidsruiker en reëling was om saam met almal te werk op die dag van opstelling.  Die opstel tydens goue uur toe die son sak bo by die hemelkamer van Shepstone Gardens, was ʼn wonderlike oomblik om te kyk hoe alles bymekaar kom met die model fotograaf en die tafel-opstel.

wedding cakes sweet joy wedding cakes sweet joy wedding cakes sweet joy wedding cakes sweet joy wedding cakes sweet joy

Wat is jou advies aan paartjies wat die tema as inspirasie wil gebruik?


Kry inspirasie by die venue.  Met die fotosessie by Shepstone Gardens, het ons geweet ons wou iets hoë mode doen asook iets uniek om die gevoel van die venue te komplimenteer.  Die gebruik van waaghalsige en sterk kleure het die ryk en elegante gevoel wat ons wou hê, perfek vertoon.

Mooi Troues Diensverskaffers:

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids. Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar. Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag. Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer? Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: