Gratis: Program vir jou troudag

Gratis aflaaibare Program vir jou troudag. ‘n Mooi eenvoudige program met bypassende prentjies wat aan gaste uitgedeel kan word op die dag van jou troue.  Die talentvolle Selmari Slot het dit ontwerp. Jy kan self die tye en loop van jul troudag self aanpas op die program.  Jy kan die program of op gewone wit papier by die huis druk of as jy sou verkies dit invat na ‘n drukker en vra dat hulle dit op dikker papier laat druk.  Sny die program uit – daar is kruisies getrek wat vir jou aandui waar die program begin en eindig.   Dit kan dan op elke gas se stoel geplaas word in die kerk of uitgedeel word by die deur.


Metode:

 • Laai die Word dokument af deur jou informasie onder te voltooi.
 • Dis ‘n A4 templaat en daar twee programme op een A4.
 • Opdateer die voorbeeld teks met jou toepaslike teks.
 • Druk dit op enige drukker.


LAAI AF:

  NAAM:

  E-POS ADRES:


  Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


  Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuutste tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn, wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

  Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry.  Wanneer gaste die venue binnekom, is die eerste dinge waarna hulle soek die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels.  Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet.  Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

  Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

  Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

  Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, Klik hier om ons Trougids te besoek.

  Artikel Krediet: