Mark & Penny se oulike verlowing

Mark het verseker ‘n baie mooi en kreatiwe manier gehad om Penny te vra om sy vrou te wees.  Hy het regtig baie moeite daarin gesit.

Ons hou baie van die paartjie wie se verlowing fotosessie wat in die kleurvolle Bo-Kaap, Groen Punt en Sein Heuwel afgespeel het.  Kaapstad is ryk aan verskillende liggings wat die stad gewild maak vir fotosessies.

penny-mark_0001

penny-mark_0002 penny-mark_0003 penny-mark_0004 penny-mark_0005 penny-mark_0006 penny-mark_0007penny-mark_0008 penny-mark_0009


Hoe het julle die eerste keer ontmoet?

Ons het ontmoet by ‘n Kersfees in Julie partytjie in 2012, nie een van ons was van plan was om uit te gaan  die aand.  Min het ons geweet op daardie tydstip dat daardie aand dat alles sal verander.  Ons het gemeenskaplike vriende binne die groepe en het daarin geslaag om praatwerk te begin – meegedeel ons liefde vir Spaniels en musiek, en dit was dit!


penny-mark_0010 penny-mark_0011 penny-mark_0012 penny-mark_0013 penny-mark_0014


Hoe het julle verloof geraak?

Ons het vir 3 jaar uitgegaan en vir ons herdenking het Mark vir ons ‘n naweek weg bespreek in Franschhoek.  Vir 36 dae voor ons vertrek, het hy liefde briewe met Polaroids van vriende en familie regoor die huis met redes waarom hy lief is vir my gelos.  Die Saterdag in Franschhoek, het ons so ‘n lekker dag van ry die wyn trem en ‘n prettige tyd saam.  Daardie aand, het hy vir my gesê het hy aandete bespreek by Haute Cabriere.

Hy het toe weggeglip en sowat 10 minute later, het ‘n kelner my buite gesoek en na my gekom en gesê Mark wag op ons tafel binne.  Hy het my toe af na die wynkelder geneem, waar ek onmiddellik geweet het wat aangaan deur die miljoene kerse in die aanloop tot Mark met ons gunsteling liedjie in die agtergrond speel.

Agter hom was ‘n massiewe “36” met al die Polaroids wat hy vir my oor die vorige weke gegee het. Hy het op een knieg gegaan en die vraag gevra!  Nadat ek ja gesê het, oorhandig hy my die laaste koevert wat sê: “Rede 36 – Daarom het ek jou lief: jy gaan my vrou wees!”


penny-mark_0015 penny-mark_0016 penny-mark_0017 penny-mark_0018 penny-mark_0019 penny-mark_0020 penny-mark_0021 penny-mark_0022 penny-mark_0023 penny-mark_0024 penny-mark_0025 penny-mark_0026 penny-mark_0027 penny-mark_0028 penny-mark_0029 penny-mark_0030 penny-mark_0031 penny-mark_0032

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: