Willem & Marna se mooi herfs verlowing fotosessie

Ons deel vandag Marna en Willem se baie mooi herfs verlowing fotosessie met jou.  Ons kan sien Marna en Willem het hulle verlowing fotosessie geniet en was net hulle self voor die kamera geniet.  Die fotosessie het verskeie elemente gehad van bome, tot landerye en berge.  Die belangrikste punt van advies wat ons aan paartjies kan gee wat ‘n verlowing fotosessie beplan is om net jouself te wees voor die kamera.  Vergeet van die fotograaf en probeer kalm bly en julle self net geniet.  Dit is ook ‘n goeie oefen lopie voor julle troue om meer gemaklik te voel met jou fotograaf.  Geniet die paartjie se oulike fotosessie.

autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot


Hoe het jule die eerste keer ontmoet?

Marna is al lank vriendin met Willem se ouer broer. Ons het een jaar by ‘n ‘Halloween’ partytjie lekker aan die gesels geraak en daarna net meer en meer saam uitgegaan. Daardie oujaar het ons begin uitgaan.


autumn engagement shootautumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot


Hoe het julle verloof geraak?

Willem het my verras met ‘n piekniekmandjie en ‘n bottel sjampanje nadat ons deur die pas van Franschhoek na Grabouw gery het. Ons het by die Theewaterskloof dam gestop. Na so bietjie gesels het hy afgegaan op sy knie in die stof en my gevra.


Willem & Marna_0015 autumn engagement shoot autumn engagement shoot width= autumn engagement shoot autumn engagement shoot width= autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot autumn engagement shoot

Klik hier vir meer diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: