Fred & Hanneke se verlowing fotosessie

Ons deel vandag Freddie en Hanneke se spesiale verlowing fotosessie wat in ‘n pragtige natuur reservaat gehou was.  Ons hoop jul geniet die verlowing fotosessie publikasie.

outdoor engagement photo ideas outdoor engagement photo ideasoutdoor engagement photo ideas outdoor engagement photo ideas


Hoe het julle die eerste keer ontmoet?

Ons het as twee eerstejaar ingenieurstudente ontmoet.  Dit was die laaste dag van ons eerste semester op Tukkies, en ons het ‘n uur afgehad voor ons volgende klas.  ‘n Gemeenskaplike vriend het ons aan mekaar voorgestel en ons het van die ontmoeting af sommer baie lekker gekuier.  Ons het nommers uitgeruil en sedertdien het daar nie ‘n dag verbygegaan wat ons nie met mekaar gepraat het nie.


outdoor engagement photo ideas outdoor engagement photo ideas outdoor engagement photo ideas


Hoe het julle verloof geraak?

Ons verlowing het plaasgevind op ‘n baie spesiale plek vir ons albei.  Freddie het my gevra op die presiese plek waar een van ons eerste afspraak was in ‘n natuurreservaat in Rustenburg met die mooiste uitsig.  Hy het my ouers twee weke voor die verlowing vir hul seënwense gevra, en dit was ‘n welkome verassing.  Dit is seker een van die mooiste oomblikke van ons lewens gewees en ‘n oomblik wat ons vir altyd sal koester.  Freddie en my ma het daarna ‘n verassing ete gereël saam met familie en vriende wat die dag perfek afgesluit het.


outdoor engagement photo ideas outdoor engagement photo ideas outdoor engagement photo ideas outdoor engagement photo ideas


Wanneer beplan julle om te trou?

Ons troudatum is 16 Desember 2015 by Rosemary Hill trou venue, net buite Pretoria.


fall engagement photo outfits fall engagement photo outfits fall engagement photo outfits fall engagement photo outfits fall engagement photo outfits fall engagement photo outfits fall engagement photo outfits fall engagement photo outfits fall engagement photo outfits fall engagement photo outfits fall engagement photo outfits fall engagement photo outfits

Diensverskaffer