Oulike paspoort geïnspireerde trou uitnodiging

Melissa van Pretty in Stains het vir jou die mooiste en oulikste uitnodiging ontwerp as inspirasie vir jou troue. Wat is dan nou meer opgewonde om ‘n paspoort in jou hand te hê en die opgewondenheid van jou reis wat jou adrenalien laat pomp. So het Pretty in Stains gedink dat dit dieselfde gevoel as mens ‘n uitnodiging kry na iemand se troue.  Die uitnodiging is in die vorm van ‘n paspoort uitgelê en het al die nodige informasie in en ook sommer ‘n paar oulike foto’s.  Die ontwerp is redelik eenvoudig gehou en die teks laat dit amper voel of die met die hand geskryf is.

Wedding Stationery in Afrikaans_0004 Wedding Stationery in Afrikaans_0002

Meer oor Skryfbehoeftes op Mooi Troues


Trou skryfbehoeftes speel ‘n belangrike rol in jou troudag.  Daarom deel Mooi Troues weekliks trou skryfbehoefte inspirasie van ons bydraers.  Hulle is professionele grafiese ontwerpers met ondervinding in die trou bedryf.  Die bydraers verstaan waarna die moderne bruidspaar opsoek is en ken die nuwe tendense.  Mooi Troues het ‘n groot verskeidenheid skryfbehoeftes aanlyn wat ontwerp is deur talentvolle grafiese ontwerpers.

Die trou uitnodiging is een van die eerste indrukke wat jou gaste van jou troue sal kry. Dan volg die sitplekkaartjie, asook die naamkaartjies op die tafels wat die eerste dinge is waarna gaste soek wanneer hulle die venue binnekom. Wanneer jou gaste by hul sitplek sit, is almal gewoonlik nuuskierig om te weet wat hulle gaan eet. Dus sal die spyskaart op die tafel ook deel wees van jou gaste se eerste indruk van die onthaal.

Is jy opsoek na trou skryfbehoeftes vir jou grootdag?  Mooi Troues bied gratis trou skryfbehoeftes inspirasie, beskikbaar aanlyn.  Elke  bruidspaar wat opsoek is na iets uniek vir hulle troue, sal by Mooi Troues iets vind.

Ons het ook ‘n groot verskeidenheid gratis aflaaibare trou skryfbehoeftes beskikbaar.  Jy kan gratis vanaf Mooi Troues aflaai, laat druk en vir jou troudag gebruik.  Klik hier om te kyk na ons gratis skryfbehoeftes.

Jy kan kies en keur tussen honderde verskillende trou uitnodigings, spyskaarte, naam kaartjies en vele ander items.  Indien jy opsoek is na skryfbehoefte ontwerpers wat Mooi Troues aanbeveel, Klik hier om ons Trougids te besoek.

Wedding Stationery in Afrikaans_0003

Diensverskaffers:

Skryfbehoeftes: Pretty in Stains