Mooi Troues is 2 jaar oud in 2015

Mooi Troues is 2 jaar oud in 2015.  Mooi Troues het op 9 Mei 2013 aanlyn gegaan.  Günther en Jaun, stigters van Mooi Troues het die idee gekry om ‘n Afrikaans aanlyn trou publikasie te begin.  Mooi Troues verskaf lekker Suid-Afrikaans trou inspirasie en advies aan bruide met internasionaal standaarde.  Mooi Troues is nie jou gewone Afrikaans trou publikasie nie.  Paartjies wat klaar getrou het kan ook deel wees van Mooi Troues en hulle regte troues met ons lesers deel.  Die span agter Mooi Troues maak seker dat elke detail perfek is voor enige iets gepubliseer word.

Ons het ook ‘n ‘n trou gids met top diensverskaffers in die trou industrie waarvan jy kan kies, kliek hier om na ons trou gids te gaan kyk. Ons het die mees fantastiese en vriendelikste diensverskaffers as deel van ons trou gids en maak seker om jou trou beplanning proses te vergemaklik.

Mooi Troues is altyd opsoek na iets nuut en daarom beplan ons maandeliks gestileerde fotosessie waar ons, ons kreatiwiteit kan uitleef en vir ons bruide die nuutste en mooiste trou inspirasie kan bied.

Ons wil persoonlik vir elke een van julle dankie sê vir julle ondersteuning en as dit nie vir julle ( ons lesers ) was nie, was Mooi Troues nie vandag so suksesvol soos dit is nie.

 

MEES GELEESDE 3 PUBLIKASIES VAN DIE LAASTE 2 JAAR:

 

Ivan-Elsa-se-troue-soos-gesien-op-Mooi-Troues_0046Ivan-Elsa-se-troue-soos-gesien-op-Mooi-Troues_0046

 

BROKKIE NUUS:

Ons het die African Blogger Awards as blog met die beste fotografie gewen.

 

FANTASTIESE BRANDMERKE WAARMEE ONS GEWERK HET:

 

advertisers

 

MOOI TROUES WAS AL GEPUBLISEER IN:

 

published