Nola & Chirstiaan se strand troue

Ons kyk vandag na Nola en Christiaan se unieke, intieme strand troue.  Omdat troues so groot uitgawe is, is een van die grootste tendense deesdae om kleiner troues te hou en jou groot dag te vier slegs saam met geliefdes en naaste vriende.  Die paartjie se verlowings verhaal is net so romanties soos hulle troue.  Hulle was weg vir ‘n naweek na ‘n wildplaas en Christiaan vra Nola toe om te trou in die bos, tussen kameelperde en sebras.  Iets wat die paartjie se strand troue vir hulle baie spesiaal gemaak het is die feit dat hulle dit klein en intiem gehou het en ook dat niks op hulle troue op die tradisionele manier gedoen was nie.  Die paartjie se raad aan ander is om nie haastig te wees nie en nie haastig besluite te neem nie.

Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0001Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0002 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0003 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0004 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0005 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0006 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0007 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0008 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0009 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0010 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0011 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0012 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0013 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0014 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0015 Nola & Christiaan se Troue soos op www.mooitroues.co.za_0016

Diensverskaffers: