Ellene & Howard se kreatiewe troue

Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0045

Ellene en Howard het ‘n besonderse mooi en spesiale troue gehad wat deur Lizelle Lotter afgeneem is.

Die paartjie het op 21 Februarie verloof geraak. Hulle was hier met vakansie vir twee weke van Engeland om vir Ellene se familie en vriende in Kaapstad te kom kuier.

Die paartjie het die middag ‘n bietjie gaan rondloop in die natuur en op ‘n rots gaan sit. Toe Ellene haar oë uitvee is Howard op sy knie met die mooiste ring in sy hand, wat hy self ontwerp het. Van dààr af is alles, soos hulle sê, geskiedenis.

Die troue het uit baie detail bestaan, van geskenkies vir gaste tot die kleinste dékor, soos gom botteltjies, persoonlike melkboksies, om net ‘n paar te noem. Wanneer julle na die foto’s kyk sal julle ‘n plattelandse gevoel kry.

Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0001 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0002 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0003 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0004 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0005 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0006 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0007 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0008 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0009 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0010 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0011 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0012 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0013 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0014 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0015 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0016 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0017 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0018 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0019 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0020 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0021 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0022 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0023 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0024 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0025 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0026 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0027 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0028 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0029 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0030 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0031

Wat het julle dag vir julle so spesiaal gemaak?


Ons hele dag was so spesiaal en ons het nie vir ‘n oomblik gestres dat ons troue, wat ek haarfyn beplan het, nie volgens plan gaan verloop nie. ‘n Paar van die dag se beste oomblikke…toe ek, Ellene, uit die trou kar klim, op die heuwel staan en afkyk na ‘n pragtige vallei met ons gaste op hooi bale. Dit was prentjiemooi en perfek. My pa se toespraak was ongelooflik en sy woorde sal ek nooit vergeet nie. Ons eerste dans (LOVE – Nat King Cole) was soveel pret en baie spesiaal. Die paar dansklasse was verseker die moeite werd.

Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0032 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0033 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0034 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0035 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0036 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0037 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0038 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0039 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0040 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0041 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0042 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0043 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0044 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0045 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0046 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0047 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0048 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0049 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0050 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0051 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0052 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0053 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0054 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0055 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0056 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0057 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0058

Raad vir ander paartjies:


Beplan jou troue vroegtydig om enige stres nader aan die tyd te vermy. Dis belangrik dat jy en jou verloofde die week vóór die troue saam met vriende en familie geniet. Indien moontlik probeer om jou naaste net vir die nodige takies te gebruik. Hou jou span van helpers klein – dit voorkom ook baie stres. Bruidjies – maak seker jy het genoeg tyd die oggend voor jou troue. Dit is so ‘n spesiale tyd saam met die meisies en “it’s all about you” – dis iets wat jy net een keer gaan doen en dit is om asemrowend te lyk vir jou toekomstige aanstaande.

Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0059 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0060 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0061 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0062 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0063 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0064 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0065 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0066 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0067 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0068 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0069 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0070 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0071 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0072 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0073 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0074 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0075 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0076 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0077 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0078 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0079 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0080 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0081 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0082 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0083 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0084 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0085 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0086 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0087 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0088 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0089 Ellene & Howard se troue soos op www.mooitroues.co.za_0090

Diensverskaffers:


Koordineering: Kraak  | Fotograaf: Lizelle Lotter | Spysenering: Stir
Dekorasie en Blomme:  My Pretty Vintage | Band: Bottomless Coffee
Platejoggie: Music to the Max | Bedouin: Tentickle | Trou Koek: Kanya Hunt
Hare en Grimering: Alicia Buckle | Rokke:  Sanyukta Shrestha (London)