Divan & Lizanne se Troue

Lizanne en Divan het op 21 Desember 2012 verloof geraak op die mooiste dorpie net buite Kaapstad, Greyton.  Divan het as kind in Greyton altyd vir sy ouma gaan kuier en heg baie spesiale herinneringe van sy kinderjare aan dié dorpie.

Die paartjie het ʼn heerlike wegbreek naweek beplan, min het Lizanne geweet dat daardie naweek haar lewe sou verander.  Divan het vir Lizanne in Greyton se natuur reservaat langs die rivier en ʼn klipgooi van die waterval af, gevra om sy vrou te word.  Hulle het ʼn piekniek gehou en onverwags het Divan haar die “ja” woord gevra. Die paartjie is na die piekniek verwelkom by The Post House Country Hotel vir ʼn romantiese kerslig ete en onvergeetlike naweek. “Dit is sowaar ʼn spesiale en baie romantiese verlowing,” verduidelik Lizanne.

Kyk net hoe pragtig is die sagte kleurskema van die paartjie se troue. As jy graag neutrale kleure, sagte pienk en moderne gemeng met oud vir jou troue wil gebruik, sal jy baie inspirasie vind in dié troue.

Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0003 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0004 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0005 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0006 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0007 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0008 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0009 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0010 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0011 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0012 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0013 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0014 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0015 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0016 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0018 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0019 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0020 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0021 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0022 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0023

Advies vir ander paartjies:


Beplanning en reël van ʼn troue verg baie tyd en energie en gebeur beslis nie oornag nie. Wees geduldig maar begin ook vroegtydig met besprekings ens. Stuur “save the date” kaartjies so gou moontlik nadat ʼn troudatum vasgestel is.  Só kan jy verseker dat al die spesiale mense julle groot dag kan bywoon.

Mens se troudag gaan TE vinnig verby. Geniet elke oomblik van julle dag en moenie bekommer oor klein dingetjies nie, want jy gaan terug kyk en besef dat dit nie eers ʼn noemenswaardige krisis was nie. Moenie een oomblik misloop nie en neem elke oomblik van julle dag in.

Moenie te veel fokus op jou gaste nie, want die dag gaan immers oor jou en jou toekomstige man, dis JULLE dag en fokus op julle en oomblikke van die dag wat julle vir altyd sal koester.

Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0024

Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0025 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0026 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0027 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0028 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0029 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0030 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0031 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0032 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0033 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0034 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0035 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0036 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0037 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0038 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0039 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0040 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0041 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0042 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0043 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0044 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0045 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0046 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0047 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0049 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0050 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0051 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0052 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0053 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0054 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0055 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0056 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0057 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0058 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0059 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0060

Wat het julle dag spesiaal gemaak?


Die aspekte wat ons troue vir ons só ongelooflik spesiaal gemaak het, was oomblikke wat ons vir altyd sal koester. Oomblikke soos, kosbare tye saam met my ma en bruidsmeisies tydens die aantrek en regmaak vóór die troue, om die voorreg te kon hê dat my pa my by die paadjie af kon vergesel, my toekomstige man se gesig toe ek in die paadjie afstap, en omring te wees met vriende en familie wat kon deel en getuies wees in my en Divan se liefde vir mekaar.

Die teenwoordigheid van elke persoon wat so baie beteken in beide van ons se lewens was besonders kosbaar omdat verhoudings vir ons so belangrik is. Om die seremonie en onthaal presies te kon hê soos wat ons dit beplan en van gedroom het en omring deur die natuurskoon van die wynlandgoed se polo velde, berge, wingerde en woud, het ons dag beslis net nog meer betowerend gemaak.

Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0061

Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0062 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0063 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0064 Lizanne & Divan se troue soos op www.mooitroues.co.za_0065

Klik hier vir diensverskaffers

Besoek Mooi Troues se aanlyn Trougids.  Hier sal jy betroubare diensverskaffers in Suid-Afrika vind vir jou troudag vanaf enige plek waar jy ‘n internet konneksie het en ‘n toestel wat gekonnekteer is tot ‘n aktiewe internet konneksie, wees dit jou slimfoon, skootrekenaar of ‘n rekenaar.  Ons het seker gemaak ons lys slegs betroubare diensverskaffers wat jy kan vertrou om hulle beste te gee vir jou troudag.  Indien jy nie vind waarvoor jy soek nie, kontak ons asseblief.

Is jy ‘n diensverskaffer wat op Mooi Troues wil adverteer?  Klik hier vir ons advertensie kostes.

Artikel Diensverskaffers: