Vicky & Jordaan Verloof

Vicky en Jordaan het mekaar ontmoet by die werk. Vicky het reeds twee jaar by die firma gewerk toe Jordaan daar begin het. Vicky was die geduldige een om hom die range te wys en het met die eerste oogopslag geweet sy gaan met hom trou.

Die paartjie het twee jaar uitgegaan en het die mooiste verlowings-fotosessie gehad. Vir die volle storie oor hoe die oulike paartjie verloof geraak het loer bietjie na ons vrae en antwoorde tussen die foto’s.

Die paartjie het op 20 Julie 2013 verloof geraak en het getrou op 3 Mei 2014.  Dankie After Effect Photography vir die oulike foto’s.

Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (7)

Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (1) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (2) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (3) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (4) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (5) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (6)
Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (8)

Wanneer en hoe het julle verloof geraak?


Ons het twee jaar uitgegaan, toe daar by ons ingebreek was en ons van voor af moes begin. So is my ring wat Jordaan die Kersfees vir my gekoop het ook gesteel. Die versekering het uitbetaal en ek moes ‘n nuwe ring gaan kies, dis toe dat Jordaan besluit het ons kan netsowel die real thing gaan koop.

Ek het my ring toe laat maak met die voorwaarde dat dit ‘n saffier is, sy geboorte steen. Ek het nie geweet hoe of wanneer hy die ring gaan kry nie. Ons was op pad  na familie, toe ons eers by my ma moes stop om haar wyn te gaan haal wat sy vergeet het (sy los dit nogals in die yskas.) Soos ek die alarm af sit roep Jordaan en soos ek in stap staan hy op sy knieë met trane in sy oë, rose en sjampanje. ek het my dood gehuil en toe JA gese op 20 Julie 2013.

Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (9) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (10) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (11) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (12) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (13) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (14) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (15) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (16) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (18) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (19) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (20) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (22) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (23) Vicky & Jordaan Verloof Soos gesien op www.mooitroues.co (24)

Diensverskaffers: